Simona Halep daniel dobre Halep 2019 Simona Halep antrenor Simona Halep Daniel Dobre Tenis

Noul antrenor al Simonei Halep a simtit inca din urma cu patru ani! "Cand pot, o fac cu mare placere" Promisiunea facuta romancei

Simona Halep are un nou antrenor cu norma intreaga.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Martie 2019, 20:20
Data actualizarii: Miercuri 20 Martie 2019, 21:11

Simona Halep a anuntat ca Daniel Dobre este noul ei antrenor.

Simona Halep a confirmat la intalnirea cu jurnalistii de la Miami ca are un nou antrenor cu norma intreaga, iar informatia a fost confirmata pentru WTA de echipa romancei.  

Simona a lucrat si in trecut cu Daniel Dobre, iar acesta a ajuns la Miami pentru a o ajuta pe romanca la turneul din State. 

Ultima colaborare dintre cei doi dateaza din 2015, de la Wimbledon, turneu dupa care romanca a anuntat ca nu va mai lucra cu Dobre. 

Dupa despartire, antrenorul declara ca nu e imposibila o noua colaborare intre el si Simona, pentru ca sunt, inainte de toate, prieteni. 

"Am mers la Wimbledon in calitate de prieten. Eu nu am avut niciun fel de obligatie fata de ea, asa cum nici ea nu a avut niciun fel de obligatie fata de mine. Nu am avut un contract cu Simona Halep. Sunt prieten cu ea, ne stim de mult, iar cand are nevoie de mine si am cateva zile libere, o ajut cu mare placere, asa cum am colaborat si cu alte jucatoare.

Cand mai e nevoie de mine, o ajut cu mare placere. Insa nu e nimic organizat, nimic premeditat, nimic gandit din timp. Ea este o fata care iubeste foarte mult tenisul si o ajut cat pot.

Si faptul ca sunt ocupat cu scoala de tenis este unul dintre motive deoarece am o responsabilitate aici, unde am muncit mult. Meseria de antrenor este un job pe care sa-l faci pe termen lung, trebuie sa faci multe deplasari. Conteaza foarte mult si programul meu. Cand pot sa o ajut, o fac cu mare placere. Dar, spre exemplu, anul trecut in primavara nu s-a putut", spunea Dobre acum patru ani pentru ziare.com. 

Modifică setările cookies