HALEP MIAMI | Decizie surprinzatoare luata de Simona Halep la Miami: e pentru prima data in ultimele 7 LUNI cand face asta

HALEP MIAMI | Decizie surprinzatoare luata de Simona Halep la Miami: e pentru prima data in ultimele 7 LUNI cand face asta

Simona Halep se pregateste de startul turneului de la Miami.

Simona Halep, cap de serie numarul 2, va incepe competitia din turul 2. Halep a luat o decizie neasteptata la al doilea turneu american la care participa in acest an. Romanca s-a inscris si la proba de dublu si va juca alaturi de Julia Goerges.

In primul tur la proba de dublu, Halep si Goerges se vor confrunta cu Timea Babos si Kiki Mladenovici, doua jucatoare valoroase in proba de dublu. Daca vor reusi sa le invinga, Halep si Goerges pot da peste Monica Niculescu si Abigail Spears in turul 2.

Simona Halep a evitat in ultima perioada problele de dublu. De altfel, este pentru prima data in ultimele 7 luni cand romanca se inscrie si la proba de dublu a unui turneu. Ultima data, Simona Halep a jucat la dublu la Rogers Cup, anul trecut, si a parasit intrecerea inca din primul tur.

In ceea ce priveste competitia de simplu, cea mai buna performanta a Simonei Halep la Miami este calificarea in semifinale, in 2015. Sportiva din Constanta a fost invinsa atunci de Serena Williams.

VIDEO PROTVPLUS.RO

OLAF: „Presupuși intermediari” au oferit statelor UE 900 de milioane de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies