Nick Kyrgios Chiara Passari Relatie Nick Kyrgios Tenis

Cuvinte grele aruncate in public la despartirea dintre Nick Kyrgios si Chiara Passari: "Imi pare rau ca te urasti / Mi-e sila de tine!" | De la ce a plecat scandalul

Nick Kyrgios si Chiara Passari si-au incheiat relatia amoroasa cu un scandal izbucnit pe retelele sociale. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Februarie 2021, 14:13
Data actualizarii: Joi 25 Februarie 2021, 14:21

Relatia amoroasa a tenismenului australian, Nick Kyrgios cu Chiara Passari s-a incheiat cu scandal, noteaza Marca. Englezii de la Daily Mail au publicat recent o conversatie privata intre Chiara si Nick, in care cei doi fosti iubiti si-au aruncat cuvinte grele. 

"Am invatat multe lucruri de cand te-am intalnit. Inotdeauna vor fi greutati, dar atat timp cat vor exista acele catevca experiente magice, de neuitat, a meritat. Happy Valentine's, te iubesc!" ii transmitea Chiara Passari lui Nick Kyrgios in urma cu o saptamana si jumatate. 

  • Cuvinte grele aruncate in public la despartirea dintre Nick Kyrgios si Chiara Passari: Imi pare rau ca te urasti / Mi-e sila de tine! | De la ce a plecat scandalul

In captura de chat aparuta mai apoi pe Instagram, Nick Kyrgios ii reproseaza Chiarei Passari ca l-ar insela, lucru pe care aceasta l-ar fi facut ca replica a faptului ca Kyrgios a declarat in nenumarate randuri ca 'nu il deranjeaza sa faca sex cu fanele sale.' 

"Pa! Hahaha esti cu un baiat acolo hahahaha. Mi-e sila de tine haha. Ce bine, bucura-te de viata ta in continuare," i-a transmis Nick Kyrgios in conversatie Chiarei Passari. 

"Tocmai mi-ai spus totul fara sa stii nimic de fapt hahahaha. Imi pare rau ca te urasti pe tine insuti," a fost replica Chiarei Passari. 

Nick Kyrgios si Chiara Passari erau impreuna din luna iulie a anului 2020. "Obsesie? Ar fi prea putin spus", scria atunci Chiara Passari pe Instagram, descriind o poza in care se afla alaturi de noul sau iubit, Nick Kyrgios.

Modifică setările cookies