Naomi Osaka coperta Sports Illustrated pictorial Naomi Osaka Sports Illustrated Sports Illustrated Swimsuit Tenis Naomi Osaka, prima sportivă cu origini japoneze pe coperta SI Swimsuit. Japoneza a fost protagonista unui pictorial incendiar FOTO

Naomi Osaka, prima sportivă cu origini japoneze pe coperta SI Swimsuit. Nipona a fost protagonista unui pictorial incendiar FOTO   

Naomi Osaka este prima sportivă de culoare cu origine japoneze și haitiene care apare pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated Swimsuit.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 23:59
Data actualizarii: Marti 20 Iulie 2021, 08:58

Jucătoarea de tenis din Japonia bifează o nouă performanță la nivel de imagine, devenind prima sportivă de culoare cu origini japoneze și haitiene care apare pe coperta cunoscutei publicații. 

Anunțul și publicarea fotografiilor vine într-o perioadă tulbure pentru fostul lider mondial WTA. Aceasta s-a retras de la Roland Garros după ce a anunțat că nu mai vorbește cu presa pentru a se proteja. La scurt timp, nipona a anunțat că nu participă nici la Wimbledon. 

  • Naomi Osaka, prima sportivă cu origini japoneze pe coperta SI Swimsuit. Japoneza a fost protagonista unui pictorial incendiar FOTO

"Este evident că Naomi este una dintre cele mai bune sportive din lume, iar apariția pe copertă este de la sine înțeleasă. O sărbătorim pe Naomi pentru pasiunea, puterea și impactul pe care l-a avut încercând să dărâme bariere atunci când a venit vorba despre egalitate, justiție și probleme mentale", a declarat MJ Day, editorul-șef al publicației. 

În urmă cu câteva săptămâni, Naomi Osaka a lansat și propria păpușă Barbie. Sportiva de 23 de ani s-a implicat în numeroase cauze sociale și probleme ale societății, printre care mișcarea Black Lives Matter.

Dezvăluiri impresionante după retragerea de la Roland Garros

După scandalul iscat la turneul francez cauzat de declarațiile controversate pe care le-a făcut, japoneza a adus la lumină o situație impresionantă.

Osaka a dezvăluit în premieră că s-a confruntat cu perioade lungi de depresie, iar dialogurile cu presa o storc de energie, întrucât suferă de anxietate socială.

Ea a precizat că va sta departe de lumea tenisului pentru o bună perioadă, iar atunci când va reveni va fi pregătită să aibă o discuție cu liderii mondiali ai tenisului despre preocuparea lor față de sanatătea mintală a sportivilor din WTA, ATP și ITF. 

sursa foto: Getty Images/Instagram 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!