LOVITURA pentru Ion Tiriac in razboiul cu WTA! Verdictul unui tribunal din New York in procesul in care e implicat romanul

LOVITURA pentru Ion Tiriac in razboiul cu WTA! Verdictul unui tribunal din New York in procesul in care e implicat romanul

Un tribunal federal din New York a definitivat procesul pe care Asociatia de Tenis Feminin (WTA) i l-a intentat fostului tenismen roman Ion Tiriac. 

WTA l-a dat in judecata pe Tiriac dupa ce acesta a intentat mai multe procese Asociatiei in Spania, Cipru si Romania. 

Ion Tiriac a fost nemultumit de faptul ca trebuie sa dea premii mari jucatoarelor care participa la turneele sale. Presedintele WTA, Steve Simona, l-a criticat dur pe roman. 

Forul international a decis, la randul sau, sa se adreseze instantei, in baza unui articol semnat de compania care detine turneul de la Madrid cu WTA, in care este specificatfaptul ca orice disputaq va trebui transata la un tribunal arbitral. 

Ion Tiriac a spus ca numele sau nu apare pe niciun contract semnat cu WTA, insa tribunalul din New York a dat dreptate celor de la WTA. 

Judecatorul care s-a ocupat de caz a explicat ca, desi Tiriac nu a semnat contractul cu WTA, acesta este obligat sa-l respecte.

Totodata, judecatorul a afirmat ca Tiriac si-a facut imagine de pe urma turneului de la Madrid si este considerat "patronul" competitiei.  

"Dincolo de orice beneficiu financiar, este clar ca Tiriac primeste un beneficiu direct din punct de vedere reputational din faptul ca societatea sa detine un turneu de tenis de prestigiu, cu un trofeu numit in cinstea sa. Cu alte cuvinte, Tiriac beneficiaza direct de proprietatea Super Slam (compania care detine turneul) asupra turneului, care este in sine rezultatul acordului de membru", a aratat judecatorul Jed Rakow, conform Law360. 

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT