Simona Halep semifinale Wimbledon 2022 Simona Halep Elena Rybakina Simona Halep Wimbledon 2022 Tenis

FOTO ȘI VIDEO L'Equipe, reacție încântătoare la adresa evoluției Simonei Halep. Jurnaliștii francezi nu au contenit cu laudele

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon 2022, pentru a treia oară în carieră. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 18:01
Data actualizarii: Miercuri 06 Iulie 2022, 18:15

Jucătoarea de tenis din România a trecut în sferturile de finală de Amanda Anisimova, scor 6-2, 6-4, reușind să nu piardă niciun set până în această fază a competiției. 

În semifinale, Simona Halep va juca împotriva jucătoare din Kazakhstan, Elena Rybakina, favorită numărul 17 a turneului. În sferturi, sportiva de 23 de ani a trecut de Ajla Tomljanovic, scor 4-6, 6-2, 6-3. Meciul din semifinale se va desfășura joi, la o oră care urmează să fie anunțată de organizatori. 

L'Equipe, elogiu pentru Simona Halep

"Simona Halep continuă să avanseze în turneu precum un fir delicat printr-un bulgăre de unt moale. Fără nici un fel de rezistență. Apărarea propusă de Amanda Anisimova în sferturi a fost cu mult sub ceea ce era necesar pentru a-i pune probleme româncei. Câștigătoare a turneului în 2019, fostul lider mondial a revenit într-o manieră zdrobitoare și a ajuns în semifinale.

Bântuită de accidentări și multă îndoială în ultimele luni, Simona Halep și-a recăpătat locul în primul rând și a ajuns la un nivel de încredere destul de ridicat", au titrat jurnaliștii de la L'Equipe.

Modifică setările cookies