Tenis

Ion Tiriac, gata sa candideze! "Ar fi o lovitura importanta de imagine" Miliardarul este gata sa se intoarca in sportul romanesc!

George Cosac a facut astazi anuntul.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2019, 17:30
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2019, 17:35

Ion Tiriac este gata sa se intoarca in sportul romanesc si poate candida pentru presedintia Federatiei Romane de Tenis. Actualul presedinte, George Cosa, a vorbit astazi depsre posibilitatea implicarii miliardarului in tenisul romanesc.

Cosac a dezvaluit ca nu va mai candida pentru un nou mandat, in cazul in care Ion Tiria ia decizia de a participa la alegeri.

"Indiferent de problemele care sunt si de cei care saboteaza, boicoteaza si pun piedici actualei conduceri, activitatea federatiei merge mai departe ca si pana acum. Eu voi decide in zilele urmatoare daca voi candida la urmatoarele alegeri. Dar daca domnul Tiriac isi mentine intentia de a candida si de a deveni presedintele Federatiei Romane de Tenis, atunci cu siguranta eu nu voi mai candida", a spus Cosac.

Mai mult, actualul presedinte este de parere ca intoarcerea lui Ion Tiriac ar dezvolta considerabil tenisul romanesc.

"Venirea domnului Tiriac la conducerea federatiei ar insemna, in primul rand, o extrem de importanta lovitura de imagine. Cred ca orice federatie sau for sportiv si-ar dori sa aiba in frunte unul dintre cei mai mari manageri sportivi ai aceste planete. Cu siguranta dupa venirea dansului nivelul sponsorizarilor va creste, iar actiunile federatiei vor fi la un cu totul alt nivel. Intreaga societate are nevoie de un manager ca Ion Tiriac, nu numai tenisul romanesc", a adaugat presedintele FRT.

Modifică setările cookies