Verdict crunt despre Simona Halep: ”Se va retrage”

Simona Halep George Cosac Tenis Simona Halep
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 09:45
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 09:44

Simona Halep a jucat doar un set și jumătate în meciul cu McCartney Kessler de la Paris.

Sportiva româncă, de două ori câștigătoare în turneele majore, s-a retras la Paris la scorul de 7-5, 2-3 împotriva lui Kessler, după ce a acuzat din nou probleme la genunchi. Accidentarea a șicanat-o și la Miami Open.

Verdict crunt despre Simona Halep: ”Se va retrage”

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a vorbit depre problemele pe care le întâmpină Simona Halep la genunchi și a mărturisit că dacă acestea vor persista, atunci românca se va retrage cu siguranță din circuit.

”Dacă organismul nu-i va da voie să joace la nivel maxim cu siguranță se va retrage”, le-a comunicat Cosac reprezentanților mass-media.

Halep a jucat două meciuri oficiale din momentul în care i s-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni. Românca a pierdut atât la Miami, cât și la Paris, în Trofeul Clarins.

Simona Halep: ”Nimeni nu a spus că revenirea mea în tenis va fi ușoară”

La 24 de ore de la derularea jocului cu americanca McCartney Kessler, Simona Halep s-a adresat fanilor săi, prin intermediul rețelelor sociale și le-a comunicat că va continua să muncească din greu și să creadă în șansele sale de a reveni în vârful ierarhiei mondiale.

„Ei bine, ieri nu a mers cum am sperat. Durerile la genunchi au rămas cu mine încă de când m-am întors de la Miami. Din fericire, nu am mai putut continua. 

Nu așa mi-am dorit să îmi petrec timpul în Paris, dar nimeni nu a spus că revenirea mea va fi ușoară.

Mă voi odihni și voi continua să muncesc și să cred în călătoria mea. Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți. Vă văd mesajele și ele înseamnă totul pentru mine”, a spus Simona Halep, într-o postare scrisă pe X. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!