Tenis

VIDEO Bătaie între familii pe terenul de tenis! Un junior și-a pălmuit adversarul, la fileu, după ce a pierdut un meci în Ghana

Juniorul de 15 ani, Michael Kouame, nu a suportat eșecul suferit în primul tur al unui turneu ITF și l-a pălmuit pe adversar, imediat după ce i-a strâns mâna. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Aprilie 2022, 09:24
Data actualizarii: Marti 05 Aprilie 2022, 09:35

Incident ireal în lumea juniorilor de tenis. Jucătorul francez în vârstă de 15 ani, Michael Kouame nu a mai putut suporta frustrarea cauzată de înfrângere și a recurs la gestul de a-și pălmui adversarul după strângerea de mână de la finalul partidei.

Kouame a pierdut cu 6-2, 7-6, 6-7 partida jucată în trei seturi, în compania ghanezului Raphael Nii Ankrah (16 ani). Confruntarea a contat pentru primul dur din cadrul competiției ITF J5 din Accra, capitala Ghanei.

Bătaie între familii pe terenul de tenis! 

Michael Kouame a fost primul ajuns în zona fileului și l-a așteptat pe Raphael Nii Ankrah, căruia i-a strâns mâna, după care l-a pălmuit cu stânga, spre surprinderea totală a adversarului și a membrilor familiilor din tribună. 

Conflictul iscat de francezul Kouame a condus la o bătaie generală între staff-urile celor doi jucători, tocmai pe terenul de tenis, la doar câteva secunde după încheierea ultimului schimb de mingi. 

Într-o ultimă imagine surprinsă de un spectator, Michael Kouame poate fi observat fugind pe terenul de tenis, în încercarea de a evita o corecție din partea familiei jucătorului-gazdă, Raphael Nii Ankrah. 

Modifică setările cookies