Imaginile transformarii Simonei Halep. Ce a incercat sa faca Tiriac in loja in timp ce Simona ceda nervos pe teren. Galerie FOTO

Imaginile transformarii Simonei Halep. Ce a incercat sa faca Tiriac in loja in timp ce Simona ceda nervos pe teren. Galerie FOTO

Meciul cu Muguruza a aratat din nou o fata extrem de nervoasa a Simonei Halep.

"Stilul meu este sa ma manifest, sa imi dau drumul", a declarat Simona Halep la conferinta de presa dupa infrangerea cu Muguruza.

Foarte multe mingi gresite, o serva slaba si mereu dominata de adversara - acestea au fost motivele pentru care Simona Halep a fost extrem de nervoasa cu jucatoarea din Spania. Iar imaginile de mai jos o dovedesc.

Simona Halep a fost sustinuta din tribune de familie, dar si de Ion Tiriac si Ilie Nastase. Cei doi au stat unul langa altul si au discutat tot meciul despre Simona.

Intr-un moment, Ion Tiriac a incercat s-o mobilizeze pe Simona, spunandu-i cum sa-si regleze serva si sa joace mai mult pe partea stanga. Simona nu l-a auzit sau a ignorat sfaturile si a continuat sa joace in acelasi ritm.

In setul al doilea, dupa cel mai lung game al meciului, la 4-3 pentru Muguruza, Ion Tiriac a parasit sala. Acesta nu s-a mai intors nici la meciul Irinei Begu cu Espinosa.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Cîțu, discurs politic la Guvern: ”Economia liberalilor este singura soluție”
BRAT
Modifică setările cookies