Tenis

Cand va fi organizat cel mai asteptat meci de tenis din Romania: Simona Halep. vs. Klaus Iohannis. Anuntul numarului 3 mondial

Simona Halep se pregateste in 2015 de meciul vedeta din tenis in Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Februarie 2015, 14:57
Data actualizarii: Duminica 08 Februarie 2015, 15:15

Halep vs. presedintele Klaus Iohannis va fi organizat pana de 1 mai, anunta chiar Simona Halep. Numarul 3 mondial spune ca partida va fi cu totul si cu totul speciala. Vor fi invitati si copii la meci.

"Nu s-a stabilit inca data, dar va fi pana de 1 mai. Nu vom fi doar eu si presedintele, ci si copii", a declarat Simona Halep la conferinta de presa de dupa meciul cu Muguruza, pierdut de numarul 3 mondial.

Simona Halep si Klaus Iohannis s-au intalnit la primul meci de la Fed Cup. Presedintele Romaniei a fost in loja, a cantat imnul alaturi de Simona Halep si a felicitat-o pentru victoria cu Espinosa, dupa meci, la vestiare.

Ieri, pe Facebook, Simona Halep scria: "Si ziua cea mare a venit... a si trecut... dar va ramane o zi deosebita pentru totdeauna! Mult RESPECT pentru gestul domnului Presedinte de a participa la meciul Romania - Spania de astazi, de la Galati! Va multumim, domnule Presedinte, pentru prezenta la meciul echipei noastre!"

 
Modifică setările cookies