Ilie Nastase vrea sa revina in fruntea FRT! "O sa ma gandesc daca revin asupra demisiei, oricum, o sa ajut tenisul, din umbra!"

Autor: Sport.ro
Marti 26 Februarie 2008, 13:24
"MA GANDESC SERIOS DACA REVIN ASUPRA DEMISIEI"

MEDIAFAX/ Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, a declarat ca o sa se mai gandeasca daca revine asupra demisiei din functie, pentru ca nu doreste sa lase tenisul dupa 11 ani, si ca o sa ajute "din urmbra".

"Este prima oara cand sunt chemat si niste oameni, senatori, afla despre problemele care sunt si despre ceea ce vreau sa fac in Romania, respectiv Academia de tenis, unde de noua ani de zile m-am chinuit si nimeni nu m-a bagat in seama. O sa ma gandesc. Bineinteles ca nu o sa las tenisul dupa 11 ani asa, sa se piarda. Mai am timp sa ma gandesc dar, oricum, din umbra o sa ajut".

Ilie Nastase a tinut sa mentioneze ca niciodata nu s-a ocupat de bani la Federatia Romana de Tenis. "Eu sunt cel mai mare cersetor din lume. Eu ma duc la toata lumea si cer bani. Am adus doua milioane de euro si nimeni nu mi-a multumit pentru acesti bani. Cum puteam sa iau eu bani de la Federatie si sa ii si cheltuiesc", le-a spus Nastase senatorilor.

Vezi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Țara europeană în care s-a înregistrat cea mai mare rată de infectare cu Covid-19 din lume
BRAT

Modifică setările cookies