Tenis

FED CUP | Segarceanu anunta schimbari importante in echipa Romaniei! "Dupa ce s-a intamplat in Cehia, vreau sa fim mai pregatiti"

Florin Segarceanu anunta schimbari pentru meciul cu Franta.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Martie 2019, 15:54
Data actualizarii: Marti 12 Martie 2019, 15:58

Romania s-a calificat in semifinalele Fed Cup dupa ce a trecut de echipa Cehiei. In penultimul act, echipa Romaniei va intalni Franta. Florin Segarceanu, capitanul nejucator, a anuntat o serie de schimbari importante in componenta echipei.

Segarceanu vrea sa o introduca in echipa de dublu pe Raluca Olaru, alaturi de Monica Niculescu. Astfel, Irina Begu va fi numita a doua racheta, dupa Simona Halep. Mihaela Buzarnescu ar urma sa fie doar rezerva, in timp ce Ana Bogdan nu ar mai prinde echipe pentru meciurile cu Franta.

"Dupa ce s-a intamplat in Cehia, vreau sa fim mai pregatiţi in proba de simplu. Vreau din start o a treia jucatoare care sa fie apta de joc pentru a intra in teren. De altfel, Raluca Olaru are o evoluţie foarte buna la dublu, iar Niculescu-Olaru ar forma o pereche foarte buna.

Dar toate jucatoarele sunt foarte bine pregatite, insa o sa vedem dupa turneul de la Miami ce decizie voi lua. Voi analiza situaţia şi voi anunţa atunci echipa. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre şi a aratat ca se poate mobiliza intr-un meci de Fed Cup pe zgura, o suprafaţa care o avantajeaza. Irina Begu este o varianta foarte buna pentru proba de simplu", a spus Florin Segarceanu pentru Telekom Sport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies