FED CUP | Segarceanu anunta schimbari importante in echipa Romaniei! "Dupa ce s-a intamplat in Cehia, vreau sa fim mai pregatiti"

FED CUP | Segarceanu anunta schimbari importante in echipa Romaniei! "Dupa ce s-a intamplat in Cehia, vreau sa fim mai pregatiti"

Marti 12 Martie 2019, 15:54

Florin Segarceanu anunta schimbari pentru meciul cu Franta.

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Romania s-a calificat in semifinalele Fed Cup dupa ce a trecut de echipa Cehiei. In penultimul act, echipa Romaniei va intalni Franta. Florin Segarceanu, capitanul nejucator, a anuntat o serie de schimbari importante in componenta echipei.

Segarceanu vrea sa o introduca in echipa de dublu pe Raluca Olaru, alaturi de Monica Niculescu. Astfel, Irina Begu va fi numita a doua racheta, dupa Simona Halep. Mihaela Buzarnescu ar urma sa fie doar rezerva, in timp ce Ana Bogdan nu ar mai prinde echipe pentru meciurile cu Franta.

"Dupa ce s-a intamplat in Cehia, vreau sa fim mai pregatiţi in proba de simplu. Vreau din start o a treia jucatoare care sa fie apta de joc pentru a intra in teren. De altfel, Raluca Olaru are o evoluţie foarte buna la dublu, iar Niculescu-Olaru ar forma o pereche foarte buna.

Dar toate jucatoarele sunt foarte bine pregatite, insa o sa vedem dupa turneul de la Miami ce decizie voi lua. Voi analiza situaţia şi voi anunţa atunci echipa. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre şi a aratat ca se poate mobiliza intr-un meci de Fed Cup pe zgura, o suprafaţa care o avantajeaza. Irina Begu este o varianta foarte buna pentru proba de simplu", a spus Florin Segarceanu pentru Telekom Sport.VIDEO PROTVPLUS.RO

Transportatorii protestează și amenință că vor opri activitatea. Restricții de trafic
BRAT