emma raducanu Wimbledon Wimbledon 2022 Tenis

VIDEO Emma Răducanu a fost rugată să vorbească în chineză la conferința de presă. Reacția sportivei a creat isterie în rândul fanilor

Emma Răducanu a fost eliminată în turul doi de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de Caroline Garcia, scor 3-6, 3-6. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Iulie 2022, 11:07
Data actualizarii: Vineri 01 Iulie 2022, 11:37

Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) a părăsit ediția 2022 a turneului de la Wimbledon în a doua rundă competițională.

Sportiva britanică cu origini românești a fost învinsă de Caroline Garcia - campioana turneului WTA 250 de la Bad Homburg - scor 3-6, 3-6, la 87 de minute trecute de la primul schimb de mingi. 

La conferința de presă la care a participat după meci, Emma Răducanu a oferit un moment simpatic în timpul dialogului cu jurnaliștii.

Un reporter de la Shanghai Sports Radio a întrebat-o dacă îi poate pune o întrebare în chineză, moment în care Emma a zâmbit și a răspuns: "Vom vedea, hai să testăm!".

Jucătoarea de tenis i-a vorbit în mandarină spre surprinderea celor din jur, iar abilitățile sale de comunicare în această limbă străină au fost apreciate atât de jurnaliști, cât și de fanii sportivei. 

Emma Răducanu va intra în premieră în top 10 WTA

Deși a suferit o eliminare timpurie la Wimbledon, după ce anul trecut debuta în acest turneu cu o calificare în faza optimilor, Emma Răducanu va intra în top 10 WTA în premieră, după încheierea întrecerii de pe iarba londoneză. 

În plus, jucătoarea a fost aplaudată la scenă deschisă, la părăsirea Terenului Central de la Wimbledon, majoritatea spectatorilor alegând să o încurajeze în acest moment delicat. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies