Elise Mertens RUPE TACEREA dupa ce a fost acuzata ca a jucat murdar in finala de la Doha! Ce spune belgianca despre time-out-ul medical care a intors meciul cu Halep

Simona Halep Elise Mertens Halep - Mertens Doha simona halep doha simona halep finala doha Tenis Elise Mertens RUPE TACEREA dupa ce a fost acuzata ca a jucat murdar in finala de la Doha! Ce spune belgianca despre time-out-ul medical care a intors meciul cu Halep
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Februarie 2019, 16:42
Data actualizarii: Luni 18 Februarie 2019, 16:52

Simona Halep a pierdut finala de la Doha cu Elise Mertens. 

Elise Mertens a fost acuzata ca a cerut time-out medical in finala de la Doha cu Simona Halep pentru a opri seria de game-uri consecutive castigata de romanca si a o destabilita, cumva, pe aceasta. 

Cea mai dura reactie dupa acest episod a avut-o Cristian Tudor Popescu. Jurnalistul a afirmat ca acesta a fost momentul in care Simona Halep a pierdut finala. 

"Meciul s-a schimbat in urma unui truc, in urma unei prefacatorii a belgiencei, pretinzand ca are dureri la spate. In mod clar nu avea nimic. A revenit foarte vioaie de la vestiar si Simona nu a reusit sa gestioneze aceasta intrerupere. Nu si-a mai regasit nivelul de joc de pana atunci", a declara Cristian Tudor Popescu pentru PRO TV dupa finala de la Doha. 

Belgianca a incercat sa explice, intr-o conferinta de presa, de ce a cerut time-out medical in setul secund, in momentul in care Simona conducea cu 2-1. 

"Mi s-a blocat spatele putin. Dupa ce ai jucat atat de multe meciuri, se poate intampla. Asa ca aveam nevoie neaparat de fizioterapeut pe teren. M-a ajutat sa ma misc mai bine.

Din acel moment am incercat sa nu ma mai gandesc la spatele blocat, ci sa intru in joc si sa ma concentrez pe puncte", a declarat Mertens. 

Dupa ce a mers la vestiar, belgianca a parut ca e alta persoana, a revenit in forta pe teren si a reusit sa castige finala cu scorul de 3-6 6-4 6-3. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!