HALEP - MERTENS DOHA | Elise Mertens se inclina in fata Simonei Halep! "E o imensa jucatoare" Ce a spus belgianca dupa ce i-a luat titlul romancei la Doha

Simona Halep - Elise Mertens Doha Elise Mertens Halep Doha Simona Halep simona halep doha Tenis HALEP - MERTENS DOHA | Elise Mertens se inclina in fata Simonei Halep! "E o imensa jucatoare" Ce a spus belgianca dupa ce i-a luat titlul romancei la Doha
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Februarie 2019, 21:20
Data actualizarii: Sambata 16 Februarie 2019, 21:22

Simona Halep a fost invinsa de Elise Mertens in finala de la Doha cu sorul de 3-6 6-4 6-3. 

Simona Halep a condus autoritar prima jumatate a meciului, insa belgianca a reusit sa revina. Romanca a parut ca are si dureri si probleme medicale in finalul meciului, cand s-a tinut in numeroase randuri de spate si de picior. 

Elise Mertens, locul 21 WTA, a avut, la finalul partidei, numai cuvinte de lauda pentru Simona Halep. 

"Cred ca Simona este o imensa jucatoare, o felicit pentru aceasta saptamana, e atat de greu sa castigi un trofeu in fata ei. Multumesc tuturor oamenilor care m-au sustinut aici, am vazut si cateva steaguri din Belgia, inseamna mult pentru mine asta. Ma simt de fiecare data bine aici la Doha, e un turneu special si sper sa ma intorc multi ani de acum inainte.

E doar antrenorul meu cu mine aici, David Taylor, dar le multumesc si celor care sunt departe de mine in Belgia acum, dar care fac si ei parte din echipa mea", a spus Mertens inainte sa ridice trofeul de la Doha. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!