HALEP - MERTENS DOHA | Semnal de alarma pentru Simona! "Nu face bine ce face, e contraproductiv" Problema pe care Halep trebuie sa o rezolve cat mai rapid pentru performanta

Simona Halep - Elise Mertens Doha Simona Halep Simona Halep antrenor simona halep doha Simona Halep Thierry Van Cleemput Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Februarie 2019, 20:20
Data actualizarii: Sambata 16 Februarie 2019, 20:25

Simona Halep a pierdut finala de la Doha. 

Simona Halep a fost invinsa de Elise Mertens in finala de la Doha, scor 6-3 4-6 3-6. 

Dupa meci, Cristian Tudor Popescu a explicat care e una dintre cele mai mari probleme ale Simonei in acest moment. Jurnalistul considera ca sportiva are nevoie de un antrenor cu contract, serios, care sa o ajute intr-adevar. 

Mai mult, CTP a spus ca Simona nu ar trebui sa mai viseze la Darren Cahill in acest sezon si sa se orienteze spre un antrenor permanent. 

"Nu face bine ce face. Simona ar trebui sa se hoatarasca. Ori merge fara antrenor mai departe, ceea ce a spus ca e greu la Australian Open, ori face un contract serios cu Thierry sau cu altcineva sa ia lucrurile in serios. 

Asta cu mai vine pe la meciuri, sta in tribuna, vedem ce mai facem... Dupa parerea mea este contraproductiv. 

Darren nu o sa revina. Anul acesta nu revine, deci Simona ar trebui sa il lase pe Darren in pace anul asta si sa ia pe cineva serios, cu contract", a declara Cristian Tudor Popescu pentru PRO TV. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!