Simona Halep Andrei Pavel simona halep andrei pavel Simona Halep antrenor Simona Halep Thierry Van Cleemput Tenis

El ar putea fi solutia Simonei Halep pentru viitorul antrenor! Despartirea recenta care poate anunta o noua colaborare pentru romanca

Simona Halep a anuntat ca a decis sa se desparta de Thierry van Cleemput dupa doar o saptamana de colaborare. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Februarie 2019, 18:04
Data actualizarii: Duminica 17 Februarie 2019, 18:10

Simona Halep a explicat pentru site-ul WTA ca nu se potriveste cu tehnicianul pe care l-a ales si ca e mai bine sa intrerupa colaborarea. 

"Pentru moment, nu caut pe nimeni. Am echipa mea, am partenerul de antrenament care ma ajuta. Ma simt bine asa. Imi voi lua timp pentru o decizie. Am simtit ca am nevoie de un antrenor, dar acum mi-am schimbat gandurile. Simt ca am nevoie de putina libertate, doar sa joc in felul in care am invatat de la Darren Cahill in ultimii ani!", a spus Simona. 

Totusi, a aparut o optiune pentru Simona Halep. Chiar daca romanca a spus ca nu se va grabi sa-si aleaga un nou antrenor, aceasta ar putea relua o colaborare cu Andrei Pavel. 

Marius Copil a anuntat sambata ca s-a despartit de antrenorul roman care l-a ajutat sa ajunga pe locul 56 in ierarhia ATP. 

"As vrea sa anunt ca in aceasta saptamana am incetat colaborarea cu Andrei Pavel. Am invatat multe in perioada in care am lucrat impreuna, nivelul jocului meu a crescut si am facut impreuna un rezultat exceptional, dar in acest moment am decis amandoi ca e mai bine sa ne oprim. 

Ii multumesc ca a fost langa mine si a incercat sa-mi transmita toate lucrurile pe care el le-a acumulat de-a lungul timpului.

Multumesc, Andrei!", a fost mesajul transmis de Marius Copil pe Facebook. 

Simona Halep a lucrat in trecut cu Andrei Pavel, aceasta din urma fiindu-i recomandat de Ion Tiriac. 

Modifică setările cookies