Echipa Romaniei se reuneste la Cluj, Halep & Co mai au o saptamana pana la duelul cu Cehia: "Va fi un meci incredibil, speram sa fie o atmosfera frumoasa"

Citeste si - Mobilizare generala la Cluj, inaintea intalnirii Romania - Cehia, de la Fed Cup: 7.300 de fani sunt asteptati sa bata recordul de asistenta la meciurile Simonei Halep

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 31 Ianuarie 2016, 17:05
Data actualizarii: Duminica 31 Ianuarie 2016, 21:44

A mai ramas o saptamana pana la duelul Romania - Cehia, din primul tur al grupei mondiale I la Fed Cup. Echipa Romaniei, formata din Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru se va duela cu detinatoarea trofeului, Cehia, care le va aduce la Cluj pe Kvitova si Pliskova, jucatoare de top 15 mondial.

Monica Niculescu a plecat si ea spre Cluj astazi si se va pregati acolo pentru meciurile impotriva jucatoarelor din Cehia.

"Meciul va fi foarte greu. Ma bucur ca suntem acasa, e un plus. Va fi un meci frumos si interesant. Va fi un meci incredibil. Sper sa fie atmosfera la fel ca la Galati.

Avem nevoie de Simona. Este o echipa care a castigat Fed Cup. Important e sa jucam bine si noi chiar vrem sa castigam", a spus Monica Niculescu la plecarea spre Cluj. 

Capitanul nejucator al Romaniei, Alina Tecsor, a mentionat ca le simte pregatite pe fete pentru confruntarea cu Cehia. 

"Cu siguranta suntem pregatite. Simona ne-a si trimis poze de acolo. Speram sa fie totul bine. 

Imi pare foarte rau ca sunt accidentate Irina si Alexandra, dar am avut de unde alege pentru a face o echipa puternica", a spus Alina Tecsor.

Modifică setările cookies