31 2016 17:05

Echipa Romaniei se reuneste la Cluj, Halep & Co mai au o saptamana pana la duelul cu Cehia: "Va fi un meci incredibil, speram sa fie o atmosfera frumoasa"

Citeste si - Mobilizare generala la Cluj, inaintea intalnirii Romania - Cehia, de la Fed Cup: 7.300 de fani sunt asteptati sa bata recordul de asistenta la meciurile Simonei Halep

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

A mai ramas o saptamana pana la duelul Romania - Cehia, din primul tur al grupei mondiale I la Fed Cup. Echipa Romaniei, formata din Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu si Raluca Olaru se va duela cu detinatoarea trofeului, Cehia, care le va aduce la Cluj pe Kvitova si Pliskova, jucatoare de top 15 mondial.

Monica Niculescu a plecat si ea spre Cluj astazi si se va pregati acolo pentru meciurile impotriva jucatoarelor din Cehia.

"Meciul va fi foarte greu. Ma bucur ca suntem acasa, e un plus. Va fi un meci frumos si interesant. Va fi un meci incredibil. Sper sa fie atmosfera la fel ca la Galati.

Avem nevoie de Simona. Este o echipa care a castigat Fed Cup. Important e sa jucam bine si noi chiar vrem sa castigam", a spus Monica Niculescu la plecarea spre Cluj. 

Capitanul nejucator al Romaniei, Alina Tecsor, a mentionat ca le simte pregatite pe fete pentru confruntarea cu Cehia. 

"Cu siguranta suntem pregatite. Simona ne-a si trimis poze de acolo. Speram sa fie totul bine. 

Imi pare foarte rau ca sunt accidentate Irina si Alexandra, dar am avut de unde alege pentru a face o echipa puternica", a spus Alina Tecsor.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
3 comentarii
  • 1 2016
    George S. ADEVARUL : 1. Cehia dispune de o inflatie de talente, care a dat CONSTANT Lumii jucatoare, jucatori MARI . Motivul ? dispune de o autentica scoala de tenis si EI (cehi) au o anumita MENTALITATE. 2. Spectatorii aflati in sala din Cluj ar terbui sa incurajeze fetele in stil german, in stil concentrat, sacadat ! Adica Germanii explodeaza prin TUNET " DEUTSCHLAND !, DEUTSCHLAND !" , iar Romanii prin melodie "ROOOMAANIA ! , ROOOMAANIA ! " . In mod concret ar trebui "ROMANIA, ROMANIA" adica, repet, exploziv, sacadat, ca si cum ar pleca din santuri la o lupta ! Dar cine sa aibe urechi sa auda ? Poate cineva de la PRO TV, SPORT RO.!...
  • 31 2016
    George S. Cu prvire la "Tarile calificate in sferturile de finala ale Fed Cup.", scriu acum si nu DUPA, deoarece - momenta - NU cunosc care dintre jucatoarele de ELITA ale echpelor participante vor fi prezente. In acest context afirm: 1. Simona pentru Romania vs. Cehia, este pentru romani SPERANTA Nr. 1, dar dupa cum (Simona) a terminat 2015 si a inceput 2016 "speranta" este LABILA. Chiar daca decizia finala va depinde de intalnirea de DUBLU, este COMPLICAT. Conteaza forma zilei + PSIHICUL ! 2. Germania vs. Elvetia inclin spre Germania, mai ales ACUM (vedeta Kerber) deoarece, de regula germancele sunt extrem de motivate !. 3. Franta vs. Italia inclin spre Italia, deoarece italiencele vor fi mai motivate. 4. Rusia vs.Olanda, NU le vad pe olandeze ca pot castiga contra rusoaicelor ! In concluzie in semifinale ar ramane Cehia, Germania, Italia, Rusia. Mai departe vad o finala Rusia - Germania ! Daca in finala apare Sharapova , iar Kerber NU, Rusia are prima sansa ! Asa presimt ! Sigur ca imi d...
  • 31 2016
    John iar pupati in ass niste losere...
BRAT