Dispărută din circuit de un an, celebra sportivă revine și face dezvăluiri

Naomi Osaka Tenis Tenis A fost cea mai bună la tenis, acum, cea mai bună în modă? Apariția ireală a japonezei Naomi Osaka la Gala MET
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 07 Septembrie 2023, 19:19
Data actualizarii: Joi 07 Septembrie 2023, 19:28

Naomi Osaka, câştigătoare a patru titluri de Grand Slam (Australian Open 2019 şi 2021, US Open 2018 şi 2020), dar absentă din circuit din septembrie 2022, a anunţat, miercuri, că speră să revină la Australian Open 2024.

Întrebată de ESPN dacă va reveni la Melbourne în ianuarie anul viitor, japoneza în vârstă de 25 de ani a răspuns "da", explicând că pauza de 16 luni a "reaprins focul" din ea. În perioada de pauză, Osaka a născut în iulie o fetiţă pe nume Shai.

Ea nu a mai jucat de la turneul de la Tokyo din 2022, unde s-a retras înainte de turul al doilea, după ce brazilianca Beatriz Haddad Maia se retrăsese în primul tur.

  • Naomi Osaka șochează la Cincinnati, învinsă de numărul 76 mondial: ”Sunt fericită că am pierdut!” De ce se teme de presă

Naomi Osaka, picaj în gol. Pe ce loc a ajuns în ierarhia WTA

Osaka, care a vorbit despre dificultăţile psihologice cu care se confruntă în turnee, a participat miercuri, la Flushing Meadows, la un forum privind sănătatea mintală a sportivilor, alături de legenda americană a înotului Michael Phelps.

Ea a declarat că intenţionează să aibă un sezon complet de tenis în 2024.

"Cu siguranţă vor fi mult mai multe turnee decât cele pe care obişnuiam să le joc", a spus ea. "Nu ştiu cum va fi începutul de sezon. Nu ştiu care va fi nivelul meu de joc şi cred că trebuie să revin treptat. Aşa că îmi voi stabili obiectivul de a termina anul foarte bine".

Numărul 1 mondial în 2019, Osaka a coborât pe locul 603. News.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!