Nick Kyrgios ATP Tenis

Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Kyrgios: „Am ajuns la automutilare! Abuzam de alcool și de droguri!” Ce l-a ajutat să depășească perioada 

Nick Kyrgios (27 ani, 75 ATP) este unul dintre jucătorii de tenis „controversați”, renumit pentru ieșirile sale nervoase.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Mai 2022, 14:07
Data actualizarii: Vineri 06 Mai 2022, 14:11

Australianul care a reușit să se impună în acest an acasă, la proba de dublu, câștigând finala Australian Open, alături de Thanasi Kokkinaskis, a vorbit despre o perioadă mai puțin plăcută a vieții sale. Kyrgios se află într-o stare de spirit extrem de bună, însă nu a fost întotdeauna așa, după cum a dezvăluit chiar el. 

'Rebelul' s-a deschis într-un interviu acordat presei australiene, dezvăluind că a trecut recent prin momente extrem de dificile, care l-au făcut să ajungă la gesturi extreme, precum automutilarea. 

Nick Kyrgios, dezvăluiri cutremurătoare: „Abuzam de alcool și de droguri!”

Tenismenul a povestit și faptul că ajunsese să consume droguri și alcool în cantități extrem de mari, însă a reușit să se redreseze, iar carantina provocată de pandemia de coronavirus l-a ajutat în acest sens. 

„Problemele mele au fost foarte serioase, am ajuns până la automutilare, ceea ce nu este OK. Probabil că i-am îndepărtat pe toți cei care țineau la mine pentru că nu comunicam.

Abuzam foarte mult de alcool și de droguri, scăpasem asta de sub control, dar acum abia dacă mai beau - consum un pahar de vin la cină. A fost primul lucru pe care a trebuit să-l rezolv, apoi să reconstruiesc relația cu familia mea, să revin la obiceiuri sănătoase precum dieta, un somn bun, mai mult antrenament. Cred că pandemia de COVID m-a ajutat în acest sens.

Oamenilor nu prea le păsa cine eram ca ființă umană, ci ca jucător de tenis... jucătorul de tenis nebun. 

Simțeam că dezamăgesc oamenii tot timpul. M-am simțit inutil, deloc confortabil, mi-am urât viața. Mă tăiam, ardeam, făceam lucruri nasoale. Era atât de întunecat totul încât parcă îmi plăcea, le ceream altor oameni să o facă și ei. Ce nu te omoară te face mai puternic”, a povestit Nick Kyrgios în interviul oferit celor de la WWOS

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!