Tenis

Detaliul incredibil care arata adevarata EXPLOZIE a Simonei Halep! De doi ani vaneaza acest moment in tenis 

Pentru Simona Halep, meciul de astazi din turul II de la Wimbledon are o importanta aparte. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 08:32
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 08:34

In ultimii doi ani, Halep nu a reusit sa treaca de turul II la Wimbledon. Astazi, romanca este favorita numarul 3 la castigarea unuia dintre cele mai prestigioase turnee de tenis ale lumii. Simona Halep va juca astazi cu Lesia Tsurenko, o jucatoare modesta din Ucraina.

Eliminata de actualul numar 291 mondial

Ascensiunea Simonei Halep in clasamentul WTA a fost brusca, spectaculoasa si apreciata de toti specialistii din tenis. Forma ei de la Wimbledon din ultimele sezoane scoate in fata un detaliu care arata dimensiune a exploziei Simonei in tenis.

In urma cu doi ani, Simona Halep se afla pe locul 41 WTA si era invinsa cu 3-6, 6-1, 6-2 de catre jucatoarea Anabel Medina Garrigues, din Spania, in primul tur de la Wimbledon, atunci locul 28 mondial. Astazi, la doi ani distanta, Halep este numarul 3 in clasamentul WTA, in timp ce Anabel Medina este pe locul 291.

Accidentarile i-au anulat sansele la Wimbledon

Anul trecut, Simona Halep a avut probleme medicale la Wimbledon si a fost eliminata de Na Li, dupa ce a acuzat dureri la coloana, dar si o stare avansata de oboseala.

"Am avut probleme la coloana si eram foarte obosita, dar nu acesta a fost motivul pentru care am pierdut. Ghinionul a fost ca am dat peste Na Li, care a aratat ca nu este degeaba intre primele sase jucatoare din lume. Este o profesionista care nu cedeaza nici o clipa", spunea Simona anul trecut, dupa eliminarea din turul 2 la Wimbledon.

Poate fi o premiera in cariera Simonei

Acest tur II la Wimbledon pare un pas mic in acest moment, insa poate fi si un punct psihologic. Halep nu a trecut niciodata mai departe de turul II, iar fata de anul trecut acum este una dintre marile favorite ale turneului si pretendente ale primului loc in clasamentul WTA.

Modifică setările cookies