Dayana Yastremska Rusia Ucraina Tenis

Mesaj și imagini cutremurătoare postate de Dayana Yastremska! A fugit de război, dar părinții ei au rămas la Odesa: „Au făcut totul să ne scoată din Ucraina pe mine și sora mea!”

Dayana Yastremska (21 ani, 120 WTA) trece prin clipe de coșmar în aceste momente. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2022, 21:32
Data actualizarii: Vineri 25 Februarie 2022, 21:43

Tânăra jucătoare din Ucraina a stat în Odesa, unul dintre cele mai afectate orașe de răboiul pornit de Putin, alături de părinții și sora ei până în cursul zilei de vineri. Yastremska a dezvăluit că a reușit să fugă din Ucraina, alături de sora sa cea mică, după ce părinții lor au făcut tot posibilul ca cele două să plece. 

Părinții tenismenei au rămas însă în Odesa, după cum a dezvăluit chiar tânăra jucătoare într-o postare pe Instagram, în care a oferit informații despre starea sa. 

Mesaj cutremurător postat de Dayana Yastremska

Dayana a postat pe contul de Instagram mai multe fotografii și filmări în care apare alături de sora ei, dar și de la despărțirea sfâșietoare de părinți, alături de un mesaj de-a dreptul emoționant. Fata a fugit în România cu bacul, însoțită de sora sa. 

„După două nopți petrecute în parcarea subterană, părinții mei au decis, indiferent de cost, să mă trimită pe mine și pe sora mea mai mică în afara Ucrainei. Mamă, tată, vă iubim foarte mult, aveți grijă de voi! 

Te iubesc, țara mea! Ucraineni, aveți grijă de viețile voastre”, a fost mesajul postat de Dayana pe contul său de Instagram. 

Postarea vine la o zi după ce Dayana Yastremska dezvăluia că încă se află în Odesa și trăiește în frică și durere. 

„Atâta durere și frică! Mă aflu în orașul natal și stau cu familia mea. Nu am părăsit casa pentru a-mi face job-ul preferat. Este un război în Ucraina. Vă iubesc pe toți și cred că pacea va fi restaurată în curând. Aveți grijă! Dayana voastră”, a scris tenismena la o fotografie ce conținea steagul Ucrainei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!