Luni 12 Februarie 2018, 21:04

"Da, stiu ca joc ciudat!" Reactia geniala a Monicai Niculescu dupa victoria carierei, in fata Mariei Sharapova


	"Da, stiu ca joc ciudat!" Reactia geniala a Monicai Niculescu dupa victoria carierei, in fata Mariei Sharapova

Monica Niculescu a vorbit intr-o conferinta de presa dupa victoria obtinuta in fata Mariei Sharapova la Doha, in Qatar.

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Monica Niculescu a aparut foarte fericita la conferinta de presa. Ea a vorbit dupa victoria obtinuta in trei seturi in fata Sharapovei. Aceasta s-a amuzat putin, spunand ca stie ca joaca ciudat.

"Cheia a stat in faptul ca i-am citit jocul. Nici eu, nici ea nu prea am avut ritm, pentru ca stiu ca joc destul de ciudat", a spus Monica razand.

"Antrenorul mi-a zis sa-i intru in cap, pentru ca ma gandeam foarte mult la faptul ca o am in fata pe Maria Sharapova pentru prima data si nu stiam la ce sa ma astept. Cand am vazut lovitura din setul doi, scurta aceea, mi-am dat seama de ce a fost numarul 1 si de ce a castigat atatea Grand Slamuri. Nu a fost usor! Mingea s-a dus de cateva ori jos si ea tot a reusit sa loveasca decisiv cu drop shot-uri. Dar antrenorul mi-a zis ca am reusit sa-i intru in cap si sa o fac sa joace dupa ritmul meu", a spus Moni.

 

MJ propune blocarea radiocomunicaţiilor în penitenciare: Nu s-a reuşit eliminarea convorbirilor
BRAT