Tenis

CUTREMUR in tenis! Jucatori URIASI suspectati de BLATURI la pariuri! Anuntul care detoneaza Wimbledon

Lumea tenisului e cuprinsa de un scandal urias. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Iulie 2018, 16:00
Data actualizarii: Joi 12 Iulie 2018, 16:05

Jucatorii spanioli de tenis Fernando Verdasco (34 ATP la simplu) si David Marrero (54 ATP la dublu) sunt investigati pentru un posibil meci trucat intr-o partida din primul tur al turneului de dublu de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, in care au pierdut in fata perechii Leonardo Mayer (Argentina)/Joao Sousa (Portugalia), relateaza EFE.

Reteaua australiana ABC si New York Times au dezvaluit acest caz, in care casa de pariuri Pinnacle Sports a confirmat numele jucatorilor implicati.

Pinnacle a confirmat ca partida in discutie a fost clasificata ca suspecta din cauza unui model neregulat de pariuri. Pe acest meci s-au plasat mize din conturi cu un istoric de pariuri pe meciuri suspecte, cu o ora inainte de inceperea partidei.

David Marrero a mai fost investigat pentru un presupus meci trucat in 2016, la o partida disputata la dublu mixt la Australian Open alaturi de conationala lui Lara Arrubarrena. Unitatea de integritate pentru tenis (TIU) nu a gasit insa probe privind o activitate de coruptie.

Modifică setările cookies