Handbal

Wimbledon 2018. Meci SUSPECTAT de blat pentru pariuri! Numele URIAS implicat in partida

Un meci din primul tur al probei de dublu masculin de la Wimbledon este investigat pentru o posibila trucare la pariuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 15:15

Anuntul a fost facut de site-ul abc.net.au, iar suspiciunile ar fi aparut dupa schimbarea cotelor. Francesco Baranca, directorul Federbet, agentia mondiala de monitorizare a pariurilor, a dezvaluit ca meciul la care fac referire australienii este David Marrero/Fernando Verdesco (Spania) – Leonardo Mayer/Joao Sousa (Argentina/Portugalia), scor 6-7 (6), 4-6, 7-6 (7), 1-6.

Sam Goersall, directorul de integritate de la Pinnacle Sports, a comentat situatia si a dat mai multe detalii: "Cu o ora inainte de meci au fost pariate sume de pe mai multe conturi care in trecut au mizat pe meciuri suspecte". Goresall a dezvaluit ca asa a aparut o schimbare mare de cote: "A fost o noua dovada clara. Am urmat protocolul si am anuntat autoritatile de la Wimbledon".

Fernando Verdasco, cu un maxim al carierei de 7 ATP, a castigat turneul BRD de la Bucuresti, in 2016, cand a avut loc ultima editie a turneului din capital Romaniei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies