Wimbledon 2018 david marrero Fernando Verdasco Leonardo Mayer Wimbledon Verdasco Handbal Wimbledon 2018. Meci SUSPECTAT de blat pentru pariuri! Numele URIAS implicat in partida

Wimbledon 2018. Meci SUSPECTAT de blat pentru pariuri! Numele URIAS implicat in partida

Un meci din primul tur al probei de dublu masculin de la Wimbledon este investigat pentru o posibila trucare la pariuri. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 15:15
Data actualizarii: Miercuri 11 Iulie 2018, 15:15

Anuntul a fost facut de site-ul abc.net.au, iar suspiciunile ar fi aparut dupa schimbarea cotelor. Francesco Baranca, directorul Federbet, agentia mondiala de monitorizare a pariurilor, a dezvaluit ca meciul la care fac referire australienii este David Marrero/Fernando Verdesco (Spania) – Leonardo Mayer/Joao Sousa (Argentina/Portugalia), scor 6-7 (6), 4-6, 7-6 (7), 1-6.

Sam Goersall, directorul de integritate de la Pinnacle Sports, a comentat situatia si a dat mai multe detalii: "Cu o ora inainte de meci au fost pariate sume de pe mai multe conturi care in trecut au mizat pe meciuri suspecte". Goresall a dezvaluit ca asa a aparut o schimbare mare de cote: "A fost o noua dovada clara. Am urmat protocolul si am anuntat autoritatile de la Wimbledon".

Fernando Verdasco, cu un maxim al carierei de 7 ATP, a castigat turneul BRD de la Bucuresti, in 2016, cand a avut loc ultima editie a turneului din capital Romaniei.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!