Tenis

GALERIE FOTO Cum îl așteaptă sârbii pe Novak Djokovic la Belgrad: „Hai acasă, Nole, aici oamenii te iubesc!”

Novak Djokovic va ateriza în Europa în prima zi de concurs a Openului Australian. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 05:40
Data actualizarii: Luni 17 Ianuarie 2022, 08:58

Novak Djokovic a părăsit Australia cu o zi înaintea începerii Australian Open 2022, iar sârbii i-au pregătit o primire călduroasă la Belgrad. Din ultimele informații furnizate de Blic, liderul ATP va ateriza în Spania, unde va sta alături de familie timp de 10 zile. Djokovic va vizita Serbia abia spre sfârșitul lunii ianuarie. 

Capitala Serbiei și-a schimbat aspectul după ce localnicii au aflat că Novak Djokovic a pierdut orice șansă de a mai participa la turneul de la Melbourne. Sârbii și-au manifestat susținerea față de tenismenul favorit în moduri creative.

AO 22, doar al doilea Grand Slam ratat de Novak Djokovic, din 68 posibile

Pe o clădire-turn a rulat mesajul „Haide acasă, Nole, oamenii tăi te iubesc!”, vizibil de pe șoseaua Vest 65, acompaniat mai apoi de o imagine cu steagul Serbiei peste care a fost scrisă porecla liderului ATP, „Nole.”

Numărul 1 ATP zboară către Europa, cu escală în Dubai, dar viitorul apropiat al sârbului este incert, în condițiile în care Novak Djokovic nu este vaccinat, iar majoritatea competițiilor din circuit impun vaccinarea drept criteriu obligatoriu de participare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies