CTP, reactie dura la adresa Serenei Williams: A FACUT-O PRAF dupa scandalul din finala US Open! "Frustrata si nervoasa! I-a aruncat stadionul in cap lui Osaka!"

CTP, reactie dura la adresa Serenei Williams: A FACUT-O PRAF dupa scandalul din finala US Open! "Frustrata si nervoasa! I-a aruncat stadionul in cap lui Osaka!"

Naomi Osaka a castigat primul sau titlu de Grand Slam din cariera dupa o finala cu scandal contra Serenei Williams.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a facut-o praf pe Serena Williams dupa ce scandalurile americancei au umbrit succesul incredibil al niponei Naomi Osaka.

“Frustrata si nervoasa pentru ca nu avea ce sa-i faca japonezei, americanca i-a aruncat stadionul in cap. Racnetele ei inlacrimate la adresa arbitrului Carlos Ramos, pe care l-a calificat drept 'mincinos' si 'hot', sustinute de huiduielile publicului, au creat o presiune psihologica uriasa asupra cu nimic vinovatei Naomi Osaka”, a scris Cristian Tudor Popescu pe site-ul republica.ro.

Totusi, CTP a observat schimbarea de atitudine a Serenei, insa este de parere ca totul a fost doar o strategie a americancei de a acoperi adevarul. “Serena si-a mai reparat imaginea imbratisand-o pe timida si respectuoasa Osaka si spunand ce a vazut o lume intreaga: ca japoneza a fost mai buna. Totusi, aceasta finala US Open lasa o amintire destul de amara: cea mai mare jucatoare de tenis a tuturor timpurilor a demonstrat ca stie cel mai bine sa castige, dar mai are mult de invatat la dificilul capitol a sti sa pierzi…”, a mai scris CTP.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT