Craciun pe plaja, la 30 de grade. Simona Halep a plecat in Australia: "Am petrecut in avans, acum sunt gata de munca"

Simona Halep a petrecut in avans Craciunul cu familia. Cu o saptamana inaintea uneia dintre cele mai importante sarbatori ale crestinatatii, Halep si-a luat insa la revedere, pentru o perioada, de la Romania.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Decembrie 2016, 16:51
Data actualizarii: Duminica 18 Decembrie 2016, 21:06

Simona Halep a plecat in Australia, unde se va pregati in vederea noului sezon. Tanara jucatoare spune ca a petrecut o perioada linistita alaturi de familia, s-a relaxat, insa acum e din nou gata de munca.

De Craciun, Simona va fi la Adelaide, pe "partea cealalta" a Globului.

"M-am pregatit sufleteste si mental. Am avut o perioada lunga acasa si mi-a prins foarte bine, iar acum sunt gata de munca. Va incepe un an competitional nou si sper sa fac lucruri mai bune decat am facut in 2016. Aproape toti cei cu care am vorbit m-au intrebat cand o sa castig un Grand Slam, dar nu stiu sa raspund. Muncesc pentru asta si sper ca acest vis sa mi se indeplineasca. Trebuie sa am rabdare, incredere si sa lupt", a spus Simona Halep.

"Mosul ma gaseste mereu si mereu primesc ceea ce imi doresc. Scrisoarea i-am trimis-o deja, dar nu pot sa spun ce am scris in ea, ca altfel nu mai vine", a mai spus ea.

Pe locul 4 WTA la finalul acestui an, Simona va incepe noul sezon la Shenzen, in China.

Modifică setările cookies