Tenis

Ce pedeapsă a primit bărbatul care a hărțuit-o pe Emma Răducanu

Amrit Magar a fost găsit vinovat.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 16:38
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 17:10

Bărbatul care a hărţuit-o pe jucătoarea de tenis Emma Răducanu a primit un ordin de restricţie pe cinci ani, informează mirror.co.uk. Luna trecută, Amrit Magar a fost găsit vinovat că a urmărit-o pe campioana US Open între 1 noiembrie şi 4 decembrie 2021, în cadrul unui proces care a avut loc la Tribunalul de Magistraţi din Bromley.

Anchetatorii au stabilit că Magar a mers la locuinţa Emmei Răducanu în trei ocazii diferite, s-a plimbat prin curtea ei, lăsând felicitări şi cadouri, inclusiv un bilet pe care scria că jucătoarea de 19 ani merită dragoste, împreună cu o hartă, în care arăta traseul de 23 de mile (37 de kilometri), pe care l-a parcurs de la casa lui.

De asemenea, el a împodobit un brad în grădina ei cu decoraţiuni de Crăciun şi a furat un pantof sport de pe verandă, crezând că îi aparţine adolescentei, dar care era al tatălui ei. Magar a fost reţinut după ce Ian Răducanu, tatăl sportivei, a fost alertat de o cameră de supraveghere, cu ajutorul căreia a descoperit cine i-a luat pantoful de pe verandă.

Miercuri, judecătorul de district Sushil Kumar i-a înmânat lui Magar, originar din Harrow, nord-estul Londrei, un ordin de restricţie pe cinci ani şi l-a condamnat pe bărbatul de 35 de ani la un ordin comunitar de 18 luni.

Sentinţa include 200 de ore de muncă în folosul comunităţii şi o perioadă de opt săptămâni în care nu are voie să părsească locuinţa sa între orele 21.00 şi 6.00, fiind monitorizat cu un dispozitiv electronic.

News.ro

Modifică setările cookies