Emma Răducanu s-a retras din cel mai lung meci al sezonului, după 3 ore și 36 de minute: ce accidentare a suferit campioana de la US Open

emma raducanu Emma Raducanu accidentare Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 09:09
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 09:13

Emma Răducanu s-a retras, accidentată, din meciul cu Daria Saville, disputat în primul tur al competiției WTA 250 de la Guadalajara.

Situație dramatică pentru campioana Openului American în circuitul WTA. Emma Răducanu (19 ani, 12 WTA) s-a retras din cauza unei accidentări la șold, suferite în cel mai lung meci al sezonului actual, încheiat după 3 ore și 36 de minute. Partida a contat pentru primul tur al întrecerii WTA 250 de la Guadalajara. 

Sportiva din Marea Britanie a câștigat primul set cu 7-5, dar, deși a condus cu 5-3 și 30-15 în setul secund, apropiindu-se la doar două puncte de victorie, l-a cedat în tiebreak și a abandonat lupta la scorul de 3-4 în decisiv. 

Emma Răducanu, probleme fizice nenumărate în circuitul WTA

După cum a remarcat jurnalistul britanic Tumaini Carayol, crampele musculare acuzate de Emma Răducanu la Guadalajara continuă seria momentelor nefericite prin care a trecut sportiva din Regatul Unit.

În 2021, Emma Răducanu a acuzat dificultăți respiratorii la Wimbledon, răceală la Cluj-Napoca, iar în debutul actualei stagiuni, bătături la Australian Open.

Răducanu a fost la 2 puncte de victorie, la scorul de 5-3, 30-15 în setul secund

Răducanu și Saville au jucat în ciuda durerilor în ultimul set, dar crampele musculare și durerile din zona șoldului stâng au forțat-o pe Emma Răducanu să ceară, în primă fază, un time-out medical, în urma căruia a revenit bandajată la piciorul stâng. 

Eforturile Emmei Răducanu nu au mai continuat prea mult, jucătoarea britanică reușind să mai joace doar două game-uri după intervenția trainer-ului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!