Tenis

Emma Răducanu s-a retras din cel mai lung meci al sezonului, după 3 ore și 36 de minute: ce accidentare a suferit campioana de la US Open

Emma Răducanu s-a retras, accidentată, din meciul cu Daria Saville, disputat în primul tur al competiției WTA 250 de la Guadalajara.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 09:09
Data actualizarii: Miercuri 23 Februarie 2022, 09:13

Situație dramatică pentru campioana Openului American în circuitul WTA. Emma Răducanu (19 ani, 12 WTA) s-a retras din cauza unei accidentări la șold, suferite în cel mai lung meci al sezonului actual, încheiat după 3 ore și 36 de minute. Partida a contat pentru primul tur al întrecerii WTA 250 de la Guadalajara. 

Sportiva din Marea Britanie a câștigat primul set cu 7-5, dar, deși a condus cu 5-3 și 30-15 în setul secund, apropiindu-se la doar două puncte de victorie, l-a cedat în tiebreak și a abandonat lupta la scorul de 3-4 în decisiv. 

Emma Răducanu, probleme fizice nenumărate în circuitul WTA

După cum a remarcat jurnalistul britanic Tumaini Carayol, crampele musculare acuzate de Emma Răducanu la Guadalajara continuă seria momentelor nefericite prin care a trecut sportiva din Regatul Unit.

În 2021, Emma Răducanu a acuzat dificultăți respiratorii la Wimbledon, răceală la Cluj-Napoca, iar în debutul actualei stagiuni, bătături la Australian Open.

Răducanu a fost la 2 puncte de victorie, la scorul de 5-3, 30-15 în setul secund

Răducanu și Saville au jucat în ciuda durerilor în ultimul set, dar crampele musculare și durerile din zona șoldului stâng au forțat-o pe Emma Răducanu să ceară, în primă fază, un time-out medical, în urma căruia a revenit bandajată la piciorul stâng. 

Eforturile Emmei Răducanu nu au mai continuat prea mult, jucătoarea britanică reușind să mai joace doar două game-uri după intervenția trainer-ului. 

Modifică setările cookies