Mesajul Simonei Halep dupa ce s-a vindecat de COVID-19: "Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul depus"

Mesajul Simonei Halep dupa ce s-a vindecat de COVID-19: "Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul depus"

In urma cu aproape 2 saptamani, Simona Halep a anuntat ca a fosta infectata cu noul virus asiatic. 

UPDATE 15:20: Simona Halep s-a vindecat de coronavirus si a transmis un mesaj medicilor de la Mates Bals. 

"Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul depus in aceasta perioada

Thanks to the Matei Bals’ team for your superb support during this time", a fost mesajul sportivei pe pagina de Facebook. 

Multumesc echipei de la Matei Bals pentru intreg suportul depus in aceasta perioada ???????????? Thanks to the Matei Bals’ team for your superb support during this time ????

Publicată de Simona Halep pe Luni, 9 noiembrie 2020

Ea ar fi contactat virusul de la iubitul ei, Toni Iuruc, care ar fi fost depistat pozitiv, pe  27 octombrie, potrivit Fanatik. Simona a fost diagnosticata cu COVID-19 la aproximativ doua luni dupa ce a ales sa nu participe la US Open tocmai din cauza temerilor sale de a nu contacta acest virus

La 10 zile de aflarea infectarii, sportiva romanca a anuntat pe Twitter ca s-a videcat: "100% rafacuta", a scris sportiva. 

In timpul pandemiei, Simona Halep a participat la trei turnee: WTA Praga, WTA Roma si Roland Garros, castigand doua dintre acestea si ajungand pana in optimi in Grand Slam-ul parizian. 

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Politico: România are o poziție mai dură față de China comparativ cu alte state UE
BRAT

Modifică setările cookies