Bouchard a dat tenisul pe fotbal si a "rupt" internetul! Echipa care i-a trimis oferta pe loc: "Daca ai nevoie de club, te asteptam"
Vineri 23 Noiembrie 2018, 15:16

Bouchard a dat tenisul pe fotbal si a "rupt" internetul! Echipa care i-a trimis oferta pe loc: "Daca ai nevoie de club, te asteptam"

Genie Bouchard a participat la un meci caritabil de fotbal pe plaja, iar fotografiile sale au facut senzatie pe internet. Montreal Impact, din MLS, i-a transmis ca o asteapta sa semneze.

Morosanu da cu pumnul IN DIRECT la ProTV si PRO X, pe 14 decembrie, in Dynamite Fighting Show! Gala incepe la PRO X de la 20:00! Morosanu se bate la PRO TV de la 23:30!

Instaleaza gratuit aplicatia Sport.ro pentru Android si iPhone: stiri de ultima ora si toate sporturile LIVE!

Lui Bouchard nu i-a mers prea bine cu tenisul in ultima perioada, dar se bucura de o imagine foarte buna. Sportiva din Canada castiga sume foarte mari din publicitate.

Genie Bouchard a acceptat in aceasta satpamana sa dea racheta de tenis pe mingea de fotbal si a jucat intr-un meci caritabil la Miami, in SUA. Frumoasa jucatoare de tenis a jucat cu Calderrama, Landon Donovan, dar si cu actorul Ryan Philippe. De asemenea, mai multe modele Sports Illustrated au participat la eveniment.

Bouchard a fost desemnata jucatoarea meciului!

NU RATA GALERIA FOTO DE MAI JOSFULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO