BILETE FRANTA - ROMANIA | Cu totii pentru finala FED Cup! Federatia a anuntat cat costa bilete pentru meciul ANULUI!

BILETE FRANTA - ROMANIA | Cu totii pentru finala FED Cup! Federatia a anuntat cat costa bilete pentru meciul ANULUI!

Echipa de FED Cup a Romaniei joaca o semifinala istorica in Franta! 

Romania merge in Franta sa se bata pentru calificarea in finala FED Cup! Simona Halep, Mihaela Buzarnescu sau Irina Begu au invins detinatoarea trofeului Cehia, iar acum forteaza o noua minune. Romania va avea din nou parte de sustinere masina la Rouen, locul de disputare a partidei. FRT a anuntat ca romanii au primit 500 de bilete pentru partida programata in weekendul 20-21 Aprilie 2019, la Rouen.
 

BILETE FED CUP FRANTA - ROMANIA


Federatia Franceza de Tenis (FFT) a anuntat ca incepand de azi, 12 martie, se pun in vanzare biletele pentru intalnirea din semifinalele Fed Cup, Franta – Romania, din 20-21 Aprilie 2019, de la Rouen, dupa urmatorul progam:
12-13 Martie - doar pentru membrii legitimati ai FFT;
14 Martie – pentru publicul larg. Biletele se pot cumpara, on-line, de pe site-ul www.ticketmaster.fr.

Pretul unui bilet variaza intre 15 si 40 de euro pentru fiecare zi.

Federatia Romana de Tenis va primi 10 la suta din capacitatea salii, respectiv putin peste 500 de bilete pentru fiecare zi.

 

Irina Begu, la simplu? Anuntul lui Segarceanu

Mihaela Buzarnescu a pierdut ambele meciuri de simplu in Cehia, astfel ca Florin Segarceanu cauta o alternativa

"Dupa ce s-a intamplat in Cehia, vreau sa fim mai pregatiti in proba de simplu. Vreau din start o a treia jucatoare care sa fie apta de joc pentru a intra in teren. De altfel, Raluca Olaru are o evolutie foarte buna la dublu, iar Niculescu-Olaru ar forma o pereche foarte buna.

Dar toate jucatoarele sunt foarte bine pregatite, insa o sa vedem dupa turneul de la Miami ce decizie voi lua. Voi analiza situatia si voi anunta atunci echipa. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre si a aratat ca se poate mobiliza intr-un meci de Fed Cup pe zgura, o suprafata care o avantajeaza. Irina Begu este o varianta foarte buna pentru proba de simplu", a spus Florin Segarceanu pentru Telekom Sport.
 

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Un român membru al echipajului petrolierului Mercer Street, ucis într-un atac asupra navei în Marea Arabiei
BRAT
Modifică setările cookies