Barajul Romania - Germania se disputa tot la Cluj, dar Cosac anunta o schimbare: "Se va juca pe zgura"

Barajul Romania - Germania se disputa tot la Cluj, dar Cosac anunta o schimbare: "Se va juca pe zgura"

Romania se va duela cu Germania in barajul pentru mentinerea in prima grupa mondiala a Fed Cup la jumatatea lunii aprilie. Duelul dintre jucatoarele Romaniei, Halep, Niculescu, Begu ori Dulgheru si nemtoaice va avea loc tot la Cluj.

Federatia Romana de Tenis anunta ca duelul Romania - Germania de la Fed Cup, programat pe 16 si 17 aprilie, se va disputa tot la Cluj. Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, cea mai performanta din tara, va gazdui si acest eveniment, dupa ce a primit vizita a 10 mii de fani in fiecare zi a duelului Romania - Cehia (2-3).

"Romania - Germania, meciul din play-off-ul Grupei Mondiale a FED CUP by BNP Paribas, se va juca la Cluj-Napoca pe 16 si 17 aprilie 2016", se arata intr-un comunicat al FRT.

De aceasta data, in Polivalenta din Cluj va fi "turnata" o suprafata de zgura.

"Meciul cu Cehia de la Cluj-Napoca a fost foarte bine organizat, atmosfera a fost incredibila, iar fetele s-au simtit atat de bine incat am decis sa ne intoarcem acolo pentru acest important meci cu Germania. Alina Tecsor, capitanul nejucator al echipei Romaniei, a discutat cu jucatoarele si de comun acord au decis ca meciul sa se joace in Sala Polivalenta, dar, de data aceasta, pe zgura", a spus Cosac.

Romania si Germania se vor duela pe 16 si 17 aprilie 2016 pentru accederea in Grupa Mondiala a Fed Cup.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Evaluare Națională 2021. Vezi subiectele și baremul la Limba și literatura română
BRAT
Modifică setările cookies