Tenis

„Dacă mă durea și mai tare, m-aș fi retras.” Simona Halep lămurește cum se simte înaintea meciului din sferturi

Simona Halep o întâlnește vineri-seară pe Jaqueline Cristian, în jurul orei 18:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 09:26
Data actualizarii: Vineri 29 Octombrie 2021, 09:36

Simona Halep s-a calificat fără mari emoții în sferturile de finală ale Openului Transilvaniei, în ciuda faptului că a jucat cu dureri în zona lombară timp de mai bine de un set. Sportiva din România a suferit o întindere la spate în primul set al partidei cu Varvara Gracheva, încheiate 6-4, 6-2 și a avut nevoie de time-out medical, între seturi. 

”Consider că am făcut un joc bun, până la finalul primului set, până s-a întâmplat mișcarea aia ciudată și m-am blocat la spate. După, am vrut doar să lovesc mingea, să termin punctele repede. M-a ajutat și ea, a greșit câteva mingi și s-a legat cumva să câștig meciul. Cu siguranță, da, dacă mă durea și mai tare, m-aș fi oprit. Am mai avut durerile astea, sunt blocaje la coloana lombară, pur și simplu îți taie respirația și nu prea poți să faci anumite mișcări.

Simona Halep: „Sunt blocaje care îți taie respirația și nu prea poți să faci anumite mișcări.”


Am făcut tot ce-am putut, cât mi-a permis durerea și am reușit să câștig. M-am gândit să mă opresc, să nu agravez. Am primit tratament, dar mai am o repriză. Sper ca până mâine să fiu bine, să fiu aptă să joc. Mi-am promis de foarte mult timp să nu mai renunț, asta încerc să fac de fiecare dată când intru pe teren.

Nu mă interesează rezultatul, doar să joc meciul. Am luptat astăzi pentru că sunt acasă și îmi place să joc aici”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport

Vineri, 29 octombrie, Simona Halep se va duela cu Jaqueline Cristian în faza ultimelor opt jucătoare, nu mai devreme de ora 18:00. Învingătoarea va juca în semifinale cu jucătoarea mai bună din întâlnirea Emma Răducanu vs. Marta Kostyuk

Modifică setările cookies