Aryna Sabalenka a trecut peste tragedie: cu cine s-a ținut de mână la Marele Premiu de Formula 1 al Italiei

Aryna Sabalenka Georgios Frangulis Marele Premiu de Formula 1 al Italiei Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Mai 2024, 12:35
Data actualizarii: Luni 20 Mai 2024, 14:08

Aryna Sabalenka, văzută alături de un bărbat la Marele Premiu de F1 al Emiliei-Romagna. 

Aryna Sabalenka a asistat bucuroasă la Marele Premiu de Formula 1 al Emiliei-Romagna.

Jucătoarea de tenis clasată pe a doua poziție a clasamentului WTA pare să fi depășit momentul tragic din luna martie, în care fostul său iubit, Konstantin Koltsov a decedat, la Miami. 

Aryna Sabalenka s-a pozat alături de Georgios Frangulis, fondator Oakberry

La două luni distanță, Sabalenka a fost văzută pozându-se alături de Georgios Frangulis, pilot și fondator al Oakberry, notează Sportskeeda

Fotografia a fost făcută la aproximativ 24 de ore după ce Sabalenka a luat doar cinci game-uri în finala jucată la Roma contra Igăi Swiatek. 

În martie, pe când se pregătea să înceapă turneul de la Miami, Aryna Sabalenka (26 de ani, 2 WTA) a primit cea mai dură veste: iubitul său, Konstantin Koltsov a decedat la vârsta de 42 de ani. 

Fostul hocheist profesionist care a reprezentat Belarusul la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Salt Lake City și Vancouver și a evoluat pentru Pittsburgh Penguins în NHL a murit, iar până la această oră este necunoscută cauza morții. 

Koltsov era antrenor al echipei din prima ligă rusă de hochei, Salavat Yulaev, iar trecerea sa în neființă a șocat întreaga suflare a hocheiului din Federația Rusă. 

2024, anul „bipolar” al Arynei Sabalenka. A câștigat Australian Open, dar a fost lovită de tragedie din nou

Sabalenka va digera greu vestea dramatică. Aceasta apare la patru ani și jumătate după ce tatăl său, Sergey Sabalenka, a murit la 43 de ani, în toamna anului 2019. 

Aryna Sabalenka și tatăl său au avut un vis comun, acela de a câștiga două titluri de mare șlem până în momentul în care sportiva din Belarus va împlini 25 de ani. 

„Mi-am pierdut tatăl în urmă cu patru ani. Noi doi aveam un vis, să câștigăm două titluri de mare șlem până la vârsta de 25 de ani. Acum am 24 de ani și nu am niciun trofeu în vitrină,” spunea Aryna Sabalenka, în serialul Break Point, în 2023. 

Fost jucător de hochei pe gheață, Sergey Sabalenka a decedat în 2019, la vârsta de 43 de ani. 


 Boris Becker, despre șansele Simonei Halep de a mai câștiga un Grand Slam

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!