Tenis

VIDEO „Ești prost? Uită-te la mine, cu tine vorbesc!” Medvedev l-a umilit pe arbitru: „Ești praf pentru o semifinală de Grand Slam!”

Daniil Medvedev i-a reproșat arbitrului de scaun faptul că nu l-a avertizat pe Stefanos Tsitsipas pentru coaching. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 12:40
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 13:57

Înfuriat după pierderea setului 2 al semifinalei cu Stefanos Tsitsipas din cadrul Openului Australian, Daniil Medvedev a răbufnit și l-a mustrat în auzul întregii Arene Rod Laver pe arbitrul de scaun. 

Medvedev i-a reproșat oficialului confruntării că nu l-a avertizat pe Tsitsipas pentru primire de sfaturi din partea antrenorului său, Apostolos Tsitsipas. Campionul US Open i-a comunicat arbitrului de scaun că l-a auzit pe tatăl lui Stefanos vorbind în repetate rânduri. 

Daniil Medvedev: „Dacă nu îl avertizezi, ești un... cum să o spun? Pui de pisică.”

„Înțelegi greaca? Data viitoare, ar trebui să îl avertizezi, pentru că vorbesc. Dacă nu o faci, ești un... cum să o spun, un pui de pisică. Ești prost? Tatăl lui poate să vorbească în fiecare punct.

Tatăl lui poate să vorbească în fiecare punct! Tatăl lui poate să vorbească în fiecare punct! Răspunde-mi la întrebare! Îmi răspunzi la întrebare?! 

Poți să îmi răspunzi la întrebare, te rog? Poate tatăl lui să vorbească în fiecare punct? Oh, Doamne, ești atât de praf, omule! Cum poți să fii atât de slab într-o semifinală de Grand Slam?

Uită-te la mine, cu tine vorbesc! Dă-i avertisment pentru coaching! Tatăl lui vorbește la fiecare punct!”, i-a reproșat Daniil Medvedev arbitrului de scaun. 

Stefanos Tsitsipas a fost avertizat, în cele din urmă, arbitrul de scaun fiind ajutat de Eva Azderaki-Moore, arbitru din Grecia, care i-a semnalat din tunel când tatăl lui Stefanos, Apostolos i-a acordat indicații tehnice.

Daniil Medvedev (2 ATP) l-a învins pe Stefanos Tsitsipas (4 ATP). Îl va întâlni pe Rafael Nadal în finala Australian Open 2022, unde ibericul (5 ATP) s-a calificat, în urma unei victorii în patru seturi, în defavoarea numărului 7 ATP, Matteo Berrettini

La finalul partidei cu Tsitsipas, Medvedev și-a cerut scuze în fața arbitrului de scaun. 

Modifică setările cookies