„Medvedev, te uiți la finala feminină?” Numărul 2 ATP a dat-o de gard și i-a supărat din nou pe australieni

Daniil Medvedev Australian Open 2022 Ashleigh Barty Danielle Collins finala Australian Open 2022 Daniil Medvedev interviu Finala Australian Open 2022 live Rafael Nadal Daniil Medvedev finala Australian Open 2022 Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 17:44
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 17:44

Favorita gazdelor, Ashleigh Barty o întâlnește pe Danielle Collins în finala Australian Open 2022. 

Daniil Medvedev a dezvoltat o relație stranie cu publicul australian, catalogând o parte a spectatorilor ca având „un IQ scăzut”, după zgomote produse în partida din turul 2, câștigată în defavoarea favoritului acestora, Nick Kyrgios.

Finalist în edițiile 2021 și 2022 ale Openului Australian, Daniil Medvedev (25 de ani, 2 ATP) a avut probleme în a-și atrage simpatia publicului și la US Open, unde a fost huiduit pentru expresivitatea sa care, uneori, deranjează persoanele alături de care e implicat pe teren. 

Jim Courier: „Haide, omule, încerc să te ajut să câștigi publicul de partea ta!”

Întrebat de Jim Courier dacă va urmări finala turneului feminin tocmai pentru a-și atrage un val de simpatie, tenismenul rus fiind pus în situația de a valida performanța grandioasă a australiencei Ashleigh Barty, Daniil Medvedev a ratat șansa de a-i cuceri pe australieni, imediat după încheierea semifinalei jucate cu Stefanos Tsitsipas

„Mâine ai zi liberă, dar o să arunci o privire la finala feminină dintre Ash Barty și Danielle Collins? O să fie un meci bun,” i-a spus Jim Courier numărului 2 ATP. 

„Depinde la ce oră joacă,” a răspuns Daniil Medvedev.

„La 19:30,” (ora locală, 10:30, fus orar românesc) a replicat rapid Jim Courier.

„19:30? Ah, de obicei iau cina la 20:15, așa că o să urmăresc începutul de meci, după care o să urmăresc scorul pe telefon,” a spus Medvedev, neoferind răspunsul care ar fi făcut pe plac audienței australiene, încântate de a o avea pe Ashleigh Barty implicată în finala competiției. 

„Haide, omule, încerc să te ajut să câștigi publicul de partea ta, iar tu dai cu piciorul,” i-a replicat Jim Courier, făcându-i pe australieni să se amuze. 

„Știi ce? O să mă uit pe telefon, oameni buni, o să mă uit. Mersi, Jim!” a spus, în completare, Daniil Medvedev. 

Finala turneului feminin de simplu, Ashleigh Barty vs. Danielle Collins se joacă sâmbătă-dimineața, de la ora 10:30, în vreme ce ultimul act al competiției masculine individuale - Rafael Nadal vs. Daniil Medvedev se va desfășura duminică, de la aceeași oră. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!