Tenis

GALERIE FOTO Apariție rară pentru soția lui Rafael Nadal. Frumoasa Xisca Perello a impresionat în tribunele de la Madrid: cu cine a fost pozată

Prezent la turneul de la Madrid, Rafael Nadal are susținători de seamă în tribune.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 05 Mai 2022, 17:52
Data actualizarii: Joi 05 Mai 2022, 18:07

Calificat în optimile de finală ale competiției, ibericul este încurajat la competiția din capitala Spaniei de soția, dar și de mama sa.

Prezență discretă la competiții, Xisca Perello participă de această dată la turneu, fiind fotografiată alături de Ana Maria Parera, mama celebrului jucător de tenis.

Cele două sunt implicate activ în conducerea organizației caribatible fondată de Rafael Nadal și preferă să rămână în umbra fostului lider mondial. 

Rafael Nadal, primul tenismen din istorie care joacă de 19 ori consecutiv (2003-2022) un turneu ATP Masters 1000

De cinci ori campion la Madrid, Rafael Nadal nu a vrut să își strice palmaresul imaculat al prezențelor înregistrate în capitala Spaniei.

Din 2003 până în prezent, Nadal a participat la toate cele 18 ediții, înregistrând în acest interval și înfrângeri dureroase în fața marilor rivali, Roger Federer, Novak Djokovic și Andy Murray. 

Nadal a jucat prima dată la Madrid în 2002, când turneul se desfășura pe o suprafață hard indoor, pierzând în fața fostului număr 2 ATP, Alex Corretja. În total, Rafa Nadal a câștigat 54 din cele 67 de partide jucate în turneul de la Madrid, pe care nu l-a mai câștigat însă din 2017. 

Modifică setările cookies