VIDEO Soția lui a început să plângă: Nadal a emoționat pe toată lumea într-un discurs istoric la Roland Garros

rafael nadal Alexander Zverev Roland Garros 2024 Xisca Perello Tenis
Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 27 Mai 2024, 19:37
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 20:02

Rafael Nadal a pierdut cu Alexander Zverev, dar a cucerit inimile tuturor fanilor tenisului. 

Rafael Nadal a admis că și-ar dori să fi avut astăzi 28 de ani, în loc de 38 fără o săptămână, imediat după încheierea meciului pierdut în fața lui Alexander Zverev. A fost 6-3, 7-6 (5), 6-3 în favoarea numărului 4 ATP, într-un meci în care Nadal a oferit o replică admirabilă. 

În urma unui discurs istoric ținut pe Arena Philippe-Chatrier, Nadal i-a lămurit pe fanii tenisului că își dorește să revină pe acest stadion, cel puțin cu ocazia Jocurilor Olimpice din această vară.

Rafael Nadal vrea să revină minimum o dată la Roland Garros, cu ocazia Jocurilor Olimpice

„Vă mulțumesc! E incredibil nivelul de energie. Mi-e greu să vorbesc. Sincer, nu știu sută la sută dacă e ultima dată, dar dacă va fi să fie așa, m-am bucurat de acest turneu. 

Publicul a fost de necrezut nu doar azi, ci întreaga săptămână de dinaintea concursului. Am putut să simt dragostea oamenilor în locul pe care îl iubesc cel mai mult,” a spus Nadal, în fața spectatorilor, la capătul partidei care ar putea rămâne ultima din cariera sa, la Roland Garros. 

Nadal a mulțumit publicului parizian: „Ce m-ați făcut voi să simt aici la Roland Garros e de neuitat!”

„Am fost competitiv. Pentru mine e dificil să spun ce se va întâmpla în viitor. E o mare probabilitate ca eu să nu mă mai întorc, dar nu pot să fiu 100%. Mă simt mai bine fizic acum, decât în urmă cu câteva luni.

Poate că în două luni voi spune că e suficient și mă voi retrage, dar momentan am câteva obiective de îndeplinit, printre care Jocurile Olimpice. Va fi o altă șansă pentru mine,” a completat Nadal, pe terenul care l-a făcut cel mai mare tenismen de zgură din istorie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!