Simona Halep Bianca Andreescu Tenis

Aparitie de GALA pentru Simona Halep la Shenzen! Cine a castigat DUELUL vestimentar dintre Halep si Andreescu

Simona Halep a impresionat la ceremonia tragerii la sorti desfasurate azi la Shenzhen, cu ocazia stabilirii grupelor Turneului Campioanelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 25 Octombrie 2019, 22:29
Data actualizarii: Vineri 25 Octombrie 2019, 22:34

Numarul 5 WTA a luat ochii oamenilor prezenti la ceremonia premergatoare competitiei propriu-zise, imbracandu-se intr-o rochie albastra. 

Simona Halep, zambitoare inaintea Turneului Campioanelor

Simona a participat inainte de ceremonie la o sedinta foto alaturi de toate celelalte participante la turneu si s-a aratat bine dispusa pe intreaga durata a zilei, publicand pe Instagram instantanee alaturi de Daniel Dobre, Darren Cahill si Theo Cercel.

La finalul zilei, Simona le-a transmis suporterilor sai „Noapte buna din Shenzhen,” urmand ca romanca sa inceapa sa se gandeasca la meciul de luni inca de sambata, conform spuselor ei. 

Bianca Andreescu, la prima participare in Turneul Campioanelor

De partea opusa a fileului, Bianca Andreescu a optat pentru o rochie mai lunga, dar si mai exotica la ceremonia tragerii la sorti.

Pentru Bianca Andreescu, versiunea 2019 este prima a Turneului Campioanelor la care participa. 

Oficialii WTA au realizat un clip de promovare impresionant inaintea inceperii Turneului Campioanelor, care surprinde tinutele purtate de cele opt jucatoare la ceremonia tragerii la sorti, dar si aspecte din declaratiile oferite inainte de aflarea numelor oponentelor. 

Modifică setările cookies