Tenis

Americanii o lauda pe femeia de afaceri Simona Halep! Cazul atipic in lumea bogatilor din sport

Simona Halep a castigat pana acum 27 de milioane de dolari din tenis. O mare parte din bani au fost investiti in afaceri imobiliare.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 Octombrie 2018, 12:24
Data actualizarii: Sambata 06 Octombrie 2018, 12:27

Americanii de la Tennis World USA remarca faptul ca Simona Halep nu este doar cea mai buna tenismena din lume, ci si o foarte buna afacerista, reusind cu brio sa-si investeasca banii in cel mai potrivit mod cu putinta.

Tennisworldusa.org a analizat ultimele investitii pe care liderul mondial din WTA le-a facut si cum au decurs acestea. Avand deja 27 de milioane de dolari castigati din tenis, Halep este pe locul 7 in clasamentul all-time cand vine vorba despre banii pe care i-a castigat din sportul alb.

Simona a investit deja 2 milioane de euro pentru un hotel in Brasov, iar acum construieste altul in Mamaia Nord, iar americanii scriu ca Halep "a invatat cum sa isi dezvolte afacerile cu ajutorul milionarului Ion Tiriac, un apropiat al sau care detine, printre altele, si turneul de la Madrid".

Actualmente, sportiva noastra se recupereaza dupa ce a descoperit ca are hernie de disc, insa crede ca va fi gata pentru Turneul Campioanelor care se va desfasura in perioada 21 - 28 octombrie.

Modifică setările cookies