Scenariu nebunesc: Ronaldo banuieste cine ar fi de fapt in spatele scandalului de viol, care ii poate darama lumea

Autor: Sport.ro
Sambata 06 Octombrie 2018, 11:58

	Scenariu nebunesc: Ronaldo banuieste cine ar fi de fapt in spatele scandalului de viol, care ii poate darama lumea

Cristiano Ronaldo va fi pe teren la meciul de azi cu Udinese

Imperiul lui Cristiano Ronaldo se clatina, si odata cu el si clubul Juventus, ale carui actiuni au scazut aseara cu aproape 10%, la inchiderea bursei de la Milano.

Politia statului Nevada a deschis dosarul in care Cristiano Ronaldo este acuzat de viol, iar doi dintre marii sponsori ai starului portughez, Nike si EA Sports, spun ca "urmaresc cu foarte mare atentie" cazul, ceea ce se traduce prin posibilitatea ca deal-urile de sute de milioane de euro sa fie anulate.

In toata aceasta atmosfera extrem de tensionata, Ronaldo trebuie sa joace fotbal, si sa demonstreze ca Juve nu a platit degeaba 100 de milioane de euro pe el vara trecuta.

Ronaldo va fi pe teren la meciul de azi, cu Udinese, asta dupa ce a absentat la meciul de Liga cu Young Boys, din cauza suspendarii.

La Reppublica: "Ronaldo il banuieste pe Florentino Perez"

Ziarul italian La Reppublica vine astazi cu o informatie intriganta - Ronaldo le-ar fi marturisit apropiatilor ca banuieste ca Florintino Perez, presedintele Realului, ar sta in spatele tuturor necazurilor pe care le-a trait in ultima perioada.

"Ronaldo e convins ca tot ceea ce i se intampla - faptul ca nu mai castiga premii individuale, acuzatia de viol,  posibilitatea ca sponsorii sa rupa contractele, dar si cartonasul rosu primit cu Valencia, ar fi o conspiratie, iar Perez ar fi cel care trage sforile", scrie La Reppublica.

Rupura dintre Ronaldo si Florentino Perez, care s-a produs la inceputul anului, a fost motivul pentru care Ronaldo a cerut sa plece de la Real.

In Italia, Corriere dello Sport a iesit astazi pe prima pagina cu un titlu care arata care este presiunea mediatica pe Ronaldo in contextul scandalului acuzatiilor de viol.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Barna, după demiterea lui Voiculescu: ”Premierul Florin Cîțu nu mai are susținerea USR-PLUS”
BRAT
Modifică setările cookies