Eugenie Bouchard Tenis

GALERIE FOTO Acum șapte ani se lupta pentru locul 1 WTA, acum e 'prietena' plajelor. Cum a fost surprinsă jucătoarea de 27 de ani

În urmă cu șapte - opt ani, Eugenie Bouchard era considerată una dintre viitoarele staruri ale tenului mondial feminin.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 17:30
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 17:48

După finala jucată la Wimbledon în 2014 și urcarea pe locul 5 WTA în același an a urmat un regres în cariera sportivei din Canada. În prezent, Eugenie Bouchard a căzut până pe poziția 238 WTA și nu a mai jucat vreo partidă din primăvară, din cauza accidentărilor. 

În urmă cu câteva zile, canadianca de 27 de ani a fost surprinsă la plajă în Miami, alături de câțiva prieteni. Îmbrăcată într-un costum de baie galben, sportiva a făcut senzație cu apariția sa, ținând cont de faptul că se mândrește cu un fizic de invidiat. 

Eugenie Bouchard are o soră geamănă, Beatrice. Familia celor două s-a despărțit când cele două aveau 10 ani, iar Beatrice a rămas cu tatăl lor, Michael, în timp ce Eugenie a mers la mama lor, Julie, iar relația lor a fost una îndepărtată.

"Situația a creat numeroase tensiuni. Așa este și în prezent. Ne-am văzut de două pe an de când aveam 10 ani", a declarat Beatrice la începutul anului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!