A trecut era Halep? Predictia facuta de o fosta mare jucatoare: cine va domina tenisul in 2019

Simona Halep Lindsay Davenport Naomi Osaka Tenis A trecut era Halep? Predictia facuta de o fosta mare jucatoare: cine va domina tenisul in 2019
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2018, 10:05
Data actualizarii: Vineri 26 Octombrie 2018, 10:07

Fosta mare jucatoare de tenis, Lindsay Davenport, nu are incredere in forta Simonei Halep de a domina si in anii urmatori tenisul mondial feminin.

Americanca in varsta de 42 de ani este convinsa ca Simona nu va continua si anul viitor sa fie prima jucatoare a lumii si merge pe mana japonezei Naomi Osaka, despre care spune ca va sta cel putin cinci ani pe prima pozitie a clasamentului mondial.

"Cred enorm in Naomi Osaka. In urmatorii 5-10 ani va fi cea mai mare sportiva a planetei! Are putere, iubesc sa o vad jucand. Este multa presiune pe ea, dar este capabila sa o gestioneze. Este un superstar deja, dar va fi si mai mare. Chiar daca la Turneul Campioanelor nu a fost la nivelul ei, o vad dominand tenisul in urmatorii ani", a spus Lindsay Davenport la Channel News Asia.

Naomi Osaka se afla acum pe locul 4 WTA si a reusit de curand sa castige primul titlu de Grand Slam, la US Open, dupa o finala disputata cu Serena Williams. Totusi, la Turneul Campioanelor, nipona nu a surprins placut si a fost invinsa in ambele partide jucate pana acum. E ava juca azi in ultimul meci in grupe cu olandeza Kiki Bertens.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!