Tenis

GALERIE FOTO A purtat cea mai scurtă rochie cu putință. Apariția îndrăzneață cu care Serena Williams a uimit la petrecerea Vanity Fair

Venus și Serena Williams au fost prezente la gala decernării premiilor Oscar, apoi au participat și la petrecerea Vanity Fair organizată după ceremonie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 17:08
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 17:26

Surorile Williams au fost subiectul filmului King Richard, în care protagonistul Will Smith - care l-a jucat pe tatăl sportivelor americane, Richard Williams - a sfârșit prin a câștiga premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Dacă la ceremonie, Serena Williams a optat pentru o rochie mai 'cuminte', pentru petrecerea Vanity Fair fostul lider mondial a optat pentru o ținută îndrăzneață, alegând să poarte o rochie mini, care să-i pună în valoare formele voluptoase. 

Ce avere are Serena Williams 

La 40 de ani, Serena Williams (41 WTA) este multi-milionară „self-made”, ocupând locul 98 în clasamentul mondial Forbes, care ține cont de femeile care și-au făcut averi pe cont propriu. Valoarea totală a posesiunilor Serenei Williams ajunge în toamna anului 2021 la suma colosală de $240 de milioane. 

Jucătoare profesionistă încă din anul 1995, Serena Williams a câștigat în cele două decenii și jumătate de tenis $94,518,971, o sumă pe care, natural, a reinvestit-o în continuarea carierei, dar mai ales în business. În prezent, Serena Williams este implicată financiar în nu mai puțin de 66 de start-up-uri și deține, alături de Venus Williams, acțiuni în proporție de 0,5% din valoarea totală a echipei de fotbal american din NFL, Miami Dolphins

Modifică setările cookies