GALERIE FOTO Surorile Williams, apariție genială ca prezentatoare la Gala Premiilor Oscar! Ținuta sexy purtată de Venus Williams a atras toate privirile

Surorile Williams Gala Premiilor Oscar Serena Williams Venus Williams will smith Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Martie 2022, 08:40
Data actualizarii: Luni 28 Martie 2022, 08:52

Venus Williams a întors toate capetele pe covorul roșu, iar prezența surorilor Williams pe scena Teatrului Dolby a bine dispus audiența. 

În timp ce întâmplarea neașteptată a pălmuirii lui Chris Rock de către Will Smith a pătat istoria Galelor Premiilor Oscar, surorile Williams au impresionat pe toată lumea, prezentând debutul evenimentului.

Venus și Serena Williams (41, respectiv 40 de ani) s-au descurcat admirabil în poziția de prezentatoare în cadrul ediției Premiilor Oscar 2022, nu înainte să atragă privirile tuturor fotografilor, la pășirea pe covorul roșu.

Surorile Williams, prestație de nota 10 în ediția 2022 a Galei Premiilor Oscar

Îmbrăcată într-o rochie albă, provocatoare, Venus Williams a arătat nu doar că se află într-o formă fizică impecabilă la 41 de ani, ci și o atitudine sexy, care a pus pe gânduri bărbații prezenți în Teatrul Dolby din Hollywood. 

Surorile Williams au fost subiectul filmului King Richard, în care protagonistul Will Smith - care l-a jucat pe tatăl sportivelor americane, Richard Williams - a sfârșit prin a câștiga premiul Oscar pentru cel mai bun actor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!