EXCLUSIV Mihai Stoichiță, fără perdea despre situația care-l vizează pe Cătălin Cîrjan: „Eu îi transmit asta, poate se uită”

Mihai Stoichiță a vorbit despre acuzele lui Cătălin Cîrjan la emisiunea „SuperFanii”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Martie 2023, 21:21
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 13:50

Cătălin Cîrjan (20 ani) se antrenează alături de Arsenal, ocupanta primului loc în Premier League. În ultimii 3 ani, mijlocașul ofensiv a avut evoluții apreciate la centrele de juniori are „tunarilor”, iar în acest sezon, Mikel Arteta (40 ani) a decis să-l securizeze la prima echipă.

Mihai Stoichiță, fără perdea despre situația care-l vizează pe Cătălin Cîrjan: „Eu îi transmit asta, poate se uită”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal (FRF), a evidențiat faptul că, în ciuda tuturor acuzelor aduse de către Cătălin Cîrjan, îl așteaptă în continuare la echipa națională de fotbal a României!

„Îmi pare rău despre acest episod cu Cîrjan. Face parte dintr-o generație în care au ieșit Louis Munteanu, Ianis Stoica, Radu Drăgușin. A fost prima mea acțiune cu un lot național, situația astat cu Cîrjan. Doar atunci am fost. De atunci nu l-am mai văzut pe Cîrjan, doar i-am pus pe ceilalți să aibă grijă să-l convoace.

Eu nu am nimic (n.r. cu el). Refuzurile nu sunt din partea mea să nu vină la echipa națională, ci din partea lui. 

(n.r. Cîrjan spune că a fost pusă presiune pe el încă de la încălzire, tocmai să nu joace bine și să iasă din decor). Nu-mi vine să cred. El a refuzat mai tot timpul. A avut și ghinionul unei accidentări care l-a scos din circuit mai multă vreme. Noi tot l-am chemat.

Cu Steaua și FC Argeș a spus că 'nu pot să mă prezint, trebuie să rămân la club că am meciuri mai importante'. Meciurile s-au jucat la o distanță mare față de cele ale naționalei. 

Eu îi transmit acum, poate se uită, poate nu. Ești în continuare în vederile loturilor naționale. Ești singurul jucător pentru care am trimis trei oameni să-l vadă și la antrenamente și la meciuri. E talentat copilul”, a spus Mihai Stoichiță la emisiunea „SuperFanii”.

Acuzat că nu a venit la națională, Cătălin Cîrjan distruge conducerea FRF: „Stoichiță le transmite antrenorilor schimbările!”

Cătălin Cîrjan a povestit de ce nu s-a mai prezentat la naționala U20, condusă de Daniel Pancu, și a dezvăluit că a fost afectat de intervențiile lui Mihai Stoichiță.

TOATĂ DECLARAȚIA AICI.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!