Stranieri

„A apărut foarte puțin!” Ce note a primit Man după ce a revenit ca titular la Parma 

Parma și Brescia s-au întâlnit în etapa cu numărul 15 din Serie B. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 22:21
Data actualizarii: Miercuri 01 Decembrie 2021, 23:18

Brescia a deschis scorul în minutul 7, prin Cistana, fiind de astfel și singurul gol al partidei. A fost primul meci în care Dennis Man a revenit ca titular în echipa Parmei, după ce a fost lăsat pe banca de rezerve în ultimele partide. 

Cu toate astea, prestația jucătorului român nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar italienii l-au notat pe măsură. Cei de la tuttomercatoweb i-au dat lui Man nota 5, una dintre cele mai mici note din echipă, pentru meciul făcut cu Brescia. Fotbalistul a fost schimbat de Iachini în minutul 60. 

„A apărut foarte puțin!”

„Iachini l-a relansat ca titular după mai multe săptămâni în care a fost scos din joc. Apare foarte puțin: are o singură șansă, în care atinge poarta. Mișcarea lui însă a fost foarte ștearsă”, a analizat sursa citată. 

Cei de la ParmaLive l-au notat pe Man tot cu 5, punând accent pe singura ocazie pe care a avut-o fotbalistul român, prin care l-a pus serios la încercare pe portarul advers: „Pus în noul rol de atacat secund, s-a chinuit să își găsească o poziție. Singurul moment în care a apărut în meci a fost faza în care l-a scos de joc prin Cistana și a șutat puternic, făcându-l pe Joronen să aibă o super intervenție!” 

Modifică setările cookies